koju ti imas verziju...?
moja je: 3.42.1
Uskoro bi trebala izaći novija verzija firmware-a za Nokiju 6600 u kojoj će biti onemogučeno igranje N-Gage igara na 6600. Iako je firmware puno brži i sređeni su svi bugovi ako mislite igrati N-gage igre nemojte upgrade-ati. Verzija je 4.07.00
Postoje i starije verzije 3.48 i 4.49. Kojih naravno nema u Mobisu![]()
![]()
koju ti imas verziju...?
moja je: 3.42.1
znaci, koja je zadnja verzija da valja, odnosno da rade n-gage igre??? 3.49???![]()
znaci ako neko kupi 6600 za par mjeseci, nece moci igrati n-gage igre na njemu? jel mozes trazizi downgrade
vjerojatno ce netko napisati neku aplikaciju koja ce to ponistiti...
Ne vjerojatno nego sigurno.
Eh, opet ja s pametnim pitanjima, ali kako igre za NGage ubaciti u mob pa da rade, jel klasično kao i *.jar ili *.sis file ili ima nekih čudesa oko toga!?
Ako se već nekome da odgovoriti, gdje ih ima za skinuti!?
ima ih u blz. trebaš imat instaler i gotovo, a ima ih kao datoteka što ih samo prebaciš ima sve na #mediaplace IRC
G I L E R A & N O K I A
mislim kužio bi da je ovo siemens napravio ali nokija ne fakat ne vjerujem!?!?!? koja glupost ak hočeš brži telefon moraš imat ograničenje na igre koja je tvoja bratska firma napravila!?!?!?!
mislim stvarno smiješno i nevjerovatno..........................
Ne brini. Ako je to Nokia napravila morat će i siemensPoslao: damgol
mislim kužio bi da je ovo siemens napravio ali nokija ne fakat ne vjerujem!?!?!? koja glupost ak hočeš brži telefon moraš imat ograničenje na igre koja je tvoja bratska firma napravila!?!?!?!
mislim stvarno smiješno i nevjerovatno..........................
a bumo vidli tak i onak uskoro v8 izlazi za upgrade.
e ni novi softver nije što je nekad bio onda ćemo se morat zadovoljit igrama namijenjenim za naše phone,kad bolje promislim više mi je važno da imam brži i upgradeirani phone s novim softverom nego da na njemu mogu igrati igrice s drugih phona!
ja mogu igrat svaki ugru s n-gagea , soo totalno bezvezna investicija
G I L E R A & N O K I A
onda ga sigurno i imaš a napisao si n6600!Poslao: duka187
ja mogu igrat svaki ugru s n-gagea , soo totalno bezvezna investicija
imam n6600
G I L E R A & N O K I A
e pa onda sigurno nemožeš igrati sve igre!
izasla je vec verzija 4.09.1 ili tak nest... nista se ne spominje o ne mogucnosti igranja n-gage igri... cyber, molim stavi neki link nekog foruma gdje si to vidio...??? jedino ogranicenje jest da ne mozes slati *.sis, *.jar, itd. fileove... lagano preimenujes ekstenziju, pa onda mozes...![]()
@damgol:mogu sve svaka ima neku foru, pandemonium anti-mosquito, fifa ono s profileima, svaka ima caku
G I L E R A & N O K I A
a dobro ak kažeš da možeš moram ti vjerovat jer se nisam baš koristio n6600 previše ali sam negdje čitao da neke igre ne rade!
neke nisu radile baš najbolje ali su izašli crackovi , pitaj cybera
G I L E R A & N O K I A
jel moguce da mi ne rade kodovi recimo za gledanje stanja na racunu i ostali zbog softvera i kolko bi kostao upgrade u mobisu posto nemam garanciju?
sony mp30- mp3, pojacalo 2x300w, subwoffer rockford-fosgate(40cm) 300w sinusa -only for fanatics
Bookmarks