Planiram kupit Gigabyte GF 8800GTS, 320MB DDR3, TV-out, Dual DVI
Koja je razlika između Gigabyte,Leadtek,Gainward BLISS itd.
Ima li razlike,osim u dužini garancije,i ako ima koje su?
Planiram kupit Gigabyte GF 8800GTS, 320MB DDR3, TV-out, Dual DVI
Koja je razlika između Gigabyte,Leadtek,Gainward BLISS itd.
Ima li razlike,osim u dužini garancije,i ako ima koje su?
Gigabyte GF 8800GTS, 320MB DDR3, TV-out, Dual DVI
Kupi si tu meni ta je bolja od ovih
što se tiče garancije sve su tu negdje
BESPLATNO SKIDANJE I SMS[/QUOTE]
preporuka Gainward BLISS...
Pošto nisam previše upućen u sve detalje možete li mi objasniti zašto preporučujete određenog proizvođača
Čuo sam da su neke tvornički clockane,koje su ?
Koliko ću dugo biti miran sa tom grafom?
Ma gledaj, da ne bi razbijao glavu s pitanjem da li je Gainward bolji od Gigabyte-a ili Leadteka, paonta je sljedecha: Sve su to - iste grafa.
Iliti tochnije recheno: ista pashta - drugo pakovanje.
Jedna che biti skuplja od druge zato jer u bundle-u ima i jednu igru, trecha che pak biti skuplja od prve zato jer je tvornichki malo clocknuta, itd..itd.
Ali sve je to isti - grafichki chip!!
Ja se uvijek drzhim one: najjeftinija je - najbolja![]()
A chuj, ja osobno nemam para na bacanje.
Evo, chisto primjera radi: prije tjedan dana je Ve-Mil imao na akciji ECS 7900GS-ice po cijeni od 900kn. Istini na volju, chak i kada nisu na akciji, te ECS-ice dodju 1000kn okruglo. A po toj cijeni, to stvarno jesu najjeftinije 7900GS-ice koje se mogu nachi u nashim IT trgovinama.
Te grafe imaju 2 godine garancije tako da, ako i crkne, dobit che se nova ili kakva druga ekvivalentnih performansi.
I sad ti meni reci zashto da kupim, ne znam, Gainwardovu, Leadtekovu ili XFX-ovu 7900GS-icu koje su po 200-300 kn skuplje??
Zahto?? Sve one imaju isti GPU, referentni dizajn, hladjenje itd..itd.
Ne bih trebao kupiti najjeftiniju 7900 GS samo zato jer je to...ECS (a tko je ikad prije chuo za... tamo neki ECS???).
Dajte, molim vas.
A istina je... Te grafe se tvornicki dosta malo razlikuju, ipak, nose isti naziv, jedino ja bi uvijek preporucio gainward zbog ne losih iskustava... Neke imaju veci OC, neke su mozda stabinije i tako, al sve se svodi na isto, da su te grefe iste i da ih ides usporedjivati, neces naci bas preveliku razliku (gotovo nikakvu)...
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
hvala na odgovorima,gainward ce biti
Bookmarks