Pozdrav !!
Evo imam priliku dobiti jedan od ova dva mobitela pa bi zamolio tko je u posjedu jednog ili oba (bio ili je ) da mi preporuči koji uzeti !!
Hvala !!
Pozdrav !!
Evo imam priliku dobiti jedan od ova dva mobitela pa bi zamolio tko je u posjedu jednog ili oba (bio ili je ) da mi preporuči koji uzeti !!
Hvala !!
U ovom slucaju w950 zbog svega sto je valdobrad naveo a i zato sto je noviji telefon.
w950 zato sto je walkman klasa![]()
w950 je ipak u prednosti.glazbeno je orijentiran i ima puuuno memorije![]()
![]()
taj se-ovov mobitel sam tolko puno gledao, meni je osobno super i ja bih ga odmah uzeo bez ikakvog razmisljanja, ovaj drugii bo, ja znam da je ovaj mob presuper za moje kriterije,....
Ja ti predlaem UZMI GA!!!
m600i jer tipkovnica na w950 je koma i ode pa pa za pol god max..ali sa druge strane tu je memorija+walkman soft...na tebi je da odlučiš između toga dvoje..
Definitivno m600, ionako mozes ubacit player kakav zelis. A i memorijske kartice su pojeftinile tak da su od 2 gb sasvim pristupacne po cijeni, a i ne vidim smisla za vecom memorijom. Naravno tu je i ogromni ekran osjetljiv na dodir i naravno super tipkovnica!
Thx svima !!
Nisam naglasio što je važno da imam već koju godinu i da mi nije nikakav priorited slušanje glazbe i gledanje filmića te kako će zvonit mobitel već da ima dobar signal ne gasi se bezveze i ostale osnovne funkcije !!
A zašto ova dva mobitela ? Pa zato što ih mogu dobiti besplatno tj. jedan koji želim !!
E ako ih mozes dobit besplatno uzmi onda skupljeg a to je w950.....
Ja ti preporučam m600 zbog designa i jer je više usmjeren onome što tebi treba. Ako ti walkman ne treba, što će ti uređaj koji služi prije svega tome?
Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.
Memorija uredaja je ono sto mu uvijek treba a ne samo za pohranu pjesama....
Dizajn je identican kod ova dva modela, jedino je tipkovnica izuzetak....
Takoder dajem glas za w950....
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Pa što si na kraju kupio? Ajde da znamo bar čije si savjete poslušao:-)
Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.
Nisam na kraju kupio niti jedan jer sam tek naknadno vidio da niti jedan niti drugi nemaju kamericu što nije tako važno ali mi je čudno bilo !! Uglavnom uzeo bi sigurno M 600 i !!
Na kraju sam naručio V 630i !!
Thx svima !!!!
...u prethodnom postu je sve rečeno...
![]()
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks