i da ima garanciju to mu nebi priznali pod garanciju jer je to viša sila, tj. nemre se to tak lako svinut, znači ili je pao sa bajka ili neš drugo....uglavnom....neće ti priznat pod garanciju....al možeš pokušat....
Evo kupio sam prije pol godine tam bicikl,al mi je frend sjebao rucicu kocnice(nije plasticna vec ona neka shimano zeljezna fakat se ne kuzim pa ne znam),ne da mi se placat preko 100kn za to sranje pa me zanima da li to spada pod garancije,na jamstvenom listu mi nista ne pise pa tako ako netko zna bio bi mu zahvalan!
i da ima garanciju to mu nebi priznali pod garanciju jer je to viša sila, tj. nemre se to tak lako svinut, znači ili je pao sa bajka ili neš drugo....uglavnom....neće ti priznat pod garanciju....al možeš pokušat....
oglasnik.pforum - biker boy
Nece ti priznat vrlo vjerojatno. Eventualno da mozda prodje pod neki pad, jer je to moguce i ako se bicikklom normalno upravlja. Al mislim da su sanse vrlo vrlo male..
A znam kakva je to "dubrad" tamo pa mi ne ce priznat,da pao je pa se svinula,jos mi nejde u glavu kak pa to je ko celik![]()
![]()
![]()
...općenito - svako mehaničko oštećenje ne spada pod garanciju...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
a šta onda spada kod bajkova?ode mašinica,lik bu ti reko ti si pao,pa se zrokalo...
Reci cu im da su oni krivi i da to nije zeljezna rucica vec plasticna samo ofarbana sjajnim lakom za nokte!
Npr, neki proizvođači daju doživotnu garanciju na rame.. Ali i to je jebada ako je razbiješ. Kolko sam čuo, treba se prvo rama ispitati i provjeriti da li je došlo do loma zbog loše izrade (njihove greške) ili je puknuću prethodilo neko drugo oštećenje, udubljenje ili zarez koji ne ulaze u garanciju (i tu vlasnik puši). Ugl. navodno to oni ispituju u svojim pogonima i sl.
Za sve ostale (mehaničke) dijelove koji su podložni trošenju i sl., nitko neće uvažiti mehaničko oštećenje.
Ova ručica ti neće proći kroz garanciju, ne moraš se ni truditi. To je btw aluminij, nije ni to bogznašto čvrsto, ali mi opet ne ide u glavu kako si je slomio..
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
ja sam slomio ramu na kelly's viper-u , gary fisher tarpon-u i na author a-gang malo savio i svaki put kad sam dosao u trgovinu nisu nista provjeravali ,cudili se se ... sta sam radio da je rama pukla ... lik se davio od smijeha kad sam dosao sa a-gang-om sa savijenom ramom ...
na viperu su odma zamijenili ramu a na druga dva bajka su je narucivali ali nisu nista ''testirali'' kako je doslo do pucanja,savijanja rame
![]()
Pa trapon, i viper nisu nish tak nevjerojatno posebno da rama nebi pukla... A slomljenih A-gangova imas po netu ko blata... tak da ni to nij nis cudno.. i garancija na ramu je jedno, jer ona je kostur bicikla, i moze puknut od raznih skakanja i sl... a rucica bude pukla gotovo samo od pada... a i to imas peh...
Bookmarks