http://video.google.com/videoplay?do...66539398770933
eto tko ne zna to je gradiliste prekoputa pampasa,,koridor 5c
i vise ne radim hahaha
http://video.google.com/videoplay?do...66539398770933
eto tko ne zna to je gradiliste prekoputa pampasa,,koridor 5c
i vise ne radim hahaha
Covjek, kako bi dobio nesto, zauzvrat mora dati nesto jednake vrijednosti", olitiga "ne dobijes nesto za nista".
da umres od smijeha![]()
Covjek, kako bi dobio nesto, zauzvrat mora dati nesto jednake vrijednosti", olitiga "ne dobijes nesto za nista".
hahah
to si namjerno ili se omaklo
![]()
ATATCGCCCATATTTCGATGACCCCAAATTTCGAGGGGATTTAGGGCATG AACAATTTGACGACTGAG
TATAGCGGGTATAAAGCTACTGGGGTTTAAAGCTCCCCTAAATCCCGTAC TTGTTAAACTGCTGACTC
lool pa nije bas namjerno....stara kanta od kamiona,,,na uzbrdici nije htio ubacit iz 2 u 1,,,pa krenio nazad,mjenjac ga hebe....malo smrdan))
joj, ima još kamiona na ovom svijetu
i, kaj, odmah su ti otkaz spičili?
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
heh, dobro si ga smrdao lolčina
kao da je to razlog za otkaz samo ga prikacis za neki kvalitetniji i izvuces ili ako je dizalica tu samo te dignebezbroj puta sam zapadao nikad problema
![]()
0977901005
pda ma to su ti sve klosari privatnici koji rade za veliku firumu....znas kako je to svaku gresku placaas..a on je zapao jedno 5 puta kao i ja))) nije nista bolji
hehe a drugi dan se to ne bi sigurno dogodilo jednostavno 2osovinac nije za pijesak
evo linka kad su ga izvlacillihttp://video.google.com/videoplay?do...62244781058492
Zadnji uredio VuKi : 21-06-2007 u 22:52
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
lijepo boji si od mene .....jei stogod polomio?
ja samo od okvira vozila 2 sarafa nosiva
vuki - nice
npr, ovaj šofer, uz "artistic impression", nije dobio otkaz. Krivo je procijenio teret i kaj sad? Shit happens...
idu mi na jetra ljudi koje materijalne pizdarije jebu više od vlastitih radnika.
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
@maRxium > ovo je svakodnevna pojava(nekim čudom sve ostane čitavo ipak je on konstrukcijski osmišljen za takve šeme), ali prednji dio kamiona se digne i do 1,20m (mjerio ja) samo ovaj put mi došlo poslikati pa sam morao izači iz kamiona a nisam ga htio višlje dizati da se mogu lakše popeti u kabinu!
@V3rt!g(o) > "Tko radi taj i griješi!" u osnovi šefovi i "ne rade" pa i ne mogu pogriješiti.
Čiko koji je dizao teret se zajebao jer je "ispucao" kran dizalice preko sigurnosne granice za tu količinu tereta, da su na prednji dio pokačili dopunsko opterečenje koje se koristi u tim situacijama nebi do toga došlo, inače bio sam taj dan tamo(Interspar Osijek).
![]()
Zadnji uredio VuKi : 21-06-2007 u 22:50
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
sefovi samo nesto zanovjetaju...
zakon slike .....sve je dobro dok se dobro svrsi
ja sam par puta izvrnuo viljuskar a koliko puta teret nezna se broj![]()
stari mi je sef pa se uvijek izvucem , budem vam sutra poslikao makinu s kojom radim![]()
0977901005
lol dobor kod mene nije bilo nista vrijedno samo pijesak....ajd postaj slike))
da i sefica se izvlaci treba mi platit tu dnevnicu ,,,,,hehe
Bookmarks