imao sam slican problem...samo sto se meni mob nije gasio nego se jednostavno "smrznuo".....isto sam imao garanciju i otiso na servis s njim i sve ok nakon par dana...odlicno radi..... dakle ako vrijedi garancija sta cekas :-)
Mobitel se ugasi svaki put kad udjem u postavke telefona pa u upravljanje licenci, kaže mi "pričekajte molim" pa se ugasi.
Inače sve radi ok, nema nikakvi problema, fw. je 51 i kodiran je na t2 , još ima garanciju.
Koji bilo!
imao sam slican problem...samo sto se meni mob nije gasio nego se jednostavno "smrznuo".....isto sam imao garanciju i otiso na servis s njim i sve ok nakon par dana...odlicno radi..... dakle ako vrijedi garancija sta cekas :-)
Vrlo vjerojatno da je krivo flashan. Ili kupiti kabel i sam ga flashati ili u servis. Tvoj izbor.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Meni se isto to dogodilo kad npr. udjem u neku zahtjevnu pa se samo prikažu one neke crte smrzne se i ugasi .ne znam šta je to to je valjda tehnička pogreška. A je li se vam kada pokvario zvučnik?
Design creates culture. Culture shapes values. Values determine the future.Robert L. Peters
Bookmarks