koristis nero 7 ?
imam przilicu pioneer dvd-rw dvr-110d trebo sam prije par dana frendici sprzit neki koncert i kad sam ga sprzio dao joj dvd ona dosla doma i zove me i kaze pa dvd je prazan, ja joj kazem nema sanse da je prazan 100% sam ga sprzio, mislio sam da je mozda zbog loseg dvd cd-a. danas opet przim neki drugi koncert i opet ista stvar (iso sam sad prekontrolirat) power dvd kaze da dvd nije umetnut ili je prazan. reko ok mozda ni ovaj dvd ne valja, uzmem jedan od svojih koje koristim vec dosta dugo i sprzim na njega no medjutim opet nista. nije mi jasno sta se desava, mislim da se taj problem poceo pojavljivat od kad sam nove windowse stavio ali nisam ziher. jel imo ko slicna iskustva ili ideje kako da rijesim problem. e da na dvd-u se vidi da je zaprzen.
hvala
koristis nero 7 ?
Ja sam par puta tako prosao, al sad je opet sve normalno... Samo sto ja kad stavim da hocu doprziti taj cd, vidim sta sve ima na njemu... probaj i javi jel tebi isto ili tebi uopce ne sprzi...
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
ako koristis nero 7 => gle sliku
![]()
koristim nero 6.6 i iso sam sad kao da ocu napravit data dvd i prikazuje ga praznim
probaj otvorit dvd koji ne radi s ovim programom pa javi jel on pokazuje da nest ima ili nema
http://www.isobuster.com/isobusterdownload.php
nero -> data dvd -> burn -> u opcijama prije snimanja nađi continue multisession -> stavi na continue multisession -> i umetni taj dvd koji ti ne radi -> burn
kad ces snimat neki drugi dvd/cd pazi da u opcijama prije snimanja namjestis multisession na no multisession
btw to ''nesto'' od 4 gige je koncert kojeg si snimio odnosno nisi![]()
nisam jos naso opciju, obicno me prije snimanja pito jel ocu multisession ali sad vise ne, bum probo skinut negdje nero 7 pa cu probat przit
zakaj sad ovo, pise da je na 100% ali nikako da zgotovi przenje? vec 30 min ovak stoji. zasto?
[img=http://imajr.com/th/untitled_117263.JPG]
problem rijesen nero 6 otiso u povjest i doso nero 7. hvala svima na pomoci
![]()
Bila je neka shema za "zakrpati" takav DVD. Mislim da ideš na Nero Recorder Disc info, pa da će ti tamo pisati da nije finaliziran i ponuditi ti da ga finalizira. Imao već takav problem.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Bookmarks