Jel postoji kakvo rijesnje za izgreban screen na SE P910?
negdje kao da sam citao da postoje nekakve zstitne folije ili eventualno mijenjanja?Naravno cijena cca.?
Jel postoji kakvo rijesnje za izgreban screen na SE P910?
negdje kao da sam citao da postoje nekakve zstitne folije ili eventualno mijenjanja?Naravno cijena cca.?
sad je prekasno za zastitnu foliju, nju si trebao odma staviti. mozes i sada da zastiti od eventualnih novih ogrebotina.
ono sto mozes probati je ukloniti ogrebotinu sa posebnom pastom za to.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
ili jednostavno u servisu zamjeniš foliju koja je preko ekrana...koliko se sječam cijena je do 300tinjak kn sa zamjenom.
angels might have been eaten.
Nije ni skupo. Ali bilo bi jeftinije da si kupio folije. Dobiješ 5 kom. za 80 kn i imaš bar 2 godine.... a toliko možda ne bi imao ni mob....
Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.
postoji, malo preko 500kn je zamjena maske,znači kompletni prednji,zadnji dio i poklopac baterije
da i tipkovnica, http://www.retel.hr/
Foliju možeš kupiti u Mobilcom Centru u Amruševoj.
Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.
ako ces mjenjat kuciste zamjeni si ga sam, nema potrebe da na to bacis pare na servisu. ja sam rastavio svoj mob do zadnjeg detalja kad sam mjenjao display i bez problema sastavio nazad, nema nikakvih problema.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
u cijenu maske je uračunata zamjena u servisu ...koliko sam shvatio nemožeš je dobiti povoljnije ako je misliš sam stavljati...
Bookmarks