Sta nitko ne zna??? A jeste mi i vi neki![]()
itko.......... ?
Jel zna netko kako staviti???
Imam html kod, ali ne mogu ga ubaciti, pa trebam pomoc... Pokusavao sam samo staviti u box (jednia mogucnost dodavanja html-a, ostalo je css), ali onda nema utjecaja na cijeli blog, tako da to nema smisla...
Hvala...![]()
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
Sta nitko ne zna??? A jeste mi i vi neki![]()
itko.......... ?
Zadnji uredio zerobravo : 12-06-2007 u 16:30
...jesi li provjerio na bloger.hr-u da li se to može - nažalost nisam korisnik istoga tako da ti detaljnije ne mogu reći...
E ovako... na bloger.hr ne pise ni da mogu, niti da ne mogu, tako da neznam... Poslao sam zahtjev na xclaim sa uputama kako sam ja to napravio, pa jos uvijek cekam odgovor...
Moj postupak...
<div id="xclaimwords">
"xclaim html kod"
</div>
pa sam onda ovo upisao u css
#xclaimwords {
position:absolute;}
Prijatelj je bio odbijen jucer zato sto kazu da bloger ne podrzava zbog toga sto je pravljen u flashu, tj. oni neznaju kako to napraviti... Moje to sto sam i poslao vec probavaju skoro tjedan dana i nista ne javljaju (ako su uopce procitali)... Ja vidim da kad se ucitava stranica da mi se ucitava i xclaim, ali jos nisu odobrili, tako da ne vidim rijeci...
nemožeš to napraviti vjerovatno zato što nisi vlasnik bloger domene,tako da nemožeš uzimati pare od tuđeg hostinga..ako me razumiješ...bloger ti besplatno ustupa account za korištenje tako da nemožeš prodavati reklamni prostor
Mogu napraviti to za google adsense, tako da mogu i sa ovim, samo da postoji mogucnost da ubacim html kod... To se moze napraviti bez problema na blog.hr, ali na bloger.hr ima "malih" problema...
Ajde sad zero lockaj... nema smisla vise drzati otvorenu ovu temu...
na zapovijed.......
ako bude bilo potrebe, lako ćemo ju otvorit ponovo
Bookmarks