Probaj sa hard formatom (Zeleno + zvjezdica + tipka 3, držiš zajedno sve tri tipke i upališ mobitel)
ili probaj sa *#7370#...
Samo ako formatiraš tako, onda će ti se sve izbirisati iz mobitela. I poruke i kontakti i aplikacije...![]()
Kako da najlakse zbrisem sve sa moba?..odn da ga vratim u ono stanje u kojem je bio kad sam ga kupila?..Najlakse bi bilo stavit novi firmware i onda se tak sve zbrise..al to nemogu jer ga nemogu naci na netu..pa onda mi treba neki drugi nacin..
![]()
Probaj sa hard formatom (Zeleno + zvjezdica + tipka 3, držiš zajedno sve tri tipke i upališ mobitel)
ili probaj sa *#7370#...
Samo ako formatiraš tako, onda će ti se sve izbirisati iz mobitela. I poruke i kontakti i aplikacije...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
ja i bi da mi se sve zbrise..al preko tog koda nece..ostalo je sve ukljucujuci i desktop sliku
..
kaj se dogodi kad utipkaš *#7370# ?
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
pa pita ocu vratit sve originalne postavke..ja reko da i trazi lock code..utipkam 12345..i on se resetira.i onda kad se upali trazi da nastelam sat i datum..i onda vidim svoju staru sliku i skuzim da se nije dogodilo ono sto sam oscekivala
..i usput mi kaze da je sim card registration failed i da je sistem error ili neka od tih app. closed informacija (al to je uobicajeno)
..
A jesi probala sa hard formatom (napisao sam ti gore kako bi to trebalo biti) ?
Čini mi se da se sa hard-formatom sve briše.
Ako ti čak ni hard-format ne pomogne (u što sumnjam) onda jednostavno odnesi mob lokalnom serviseru da ti ga fleša- Pa će ti se sve pobrisati
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
pa jesam..i meni fakat nis nije zbrisalo![]()
vradi se u potpuno tvornicko stanje, dakle bez iakvog odoatnog programa, dok oni osnovni pr. i dalje ostaju.
... to ja znam cesto radit, ako usnimavam razne gluposti, jednostavno se shebe. lijepo napravis backup phone momoria i to je to. formatiranje traje oko 5min ovisi. i dok formatiras ni u svkom slucaju nemoj to raditi s praznom baterijom.
a da kazes o cem je problem, pa nismo ni vidovnjaci..nema smisla
Zadnji uredio Ico : 07-06-2007 u 15:38 Razlog: postoji tipka EDIT!
pa u 4 godine kolko iam mob natrpala sam na njega svakakve gluposti i sad je u banani, pol stvari koje ne rade nece mi odinstalirat, nema memorije i tako..i sad bih htjela vratit te tvornicke postavke i probala sam sa *#7370# i s tim mi se resetira al ostaje sve isto na mobu..a sa onim drugim (zeleno * i 3) se nedogadja nista..u tom je problem![]()
to sa 3 tipke mi nece..a sad sam probala sa *#7780# i to mi je onu pocetnu sliku vratilo al ostalo je jos uvijek tu..
EDIT:
nasla sam sad na netu da se ovakve stvari znaju dogadjat na 3650 i na N-Gage jer je memorijska puna il tako nesto..meni je vratilo tvornicke postavke al ostavilo je sve programe ..mislim da cu ipak to sve trebat rucno brisat![]()
Zadnji uredio Ico : 07-06-2007 u 16:38
poslusaj Icu i napravi sto je rekao. Mora ti sve izbrisati, mozda nisi dovoljno stisnula tipku za upaliti. To je malo zeznuto sam napraviti...
ma nece to ic..svugdje na netu uz te kodove pise da ne rade na 6.1 symbianima..al nemogu naci zasto i kakav kod onda radi![]()
to ne radi na 3650/3660
6600 je prvi mob na kojem je bilo moguce tako formatirati
*#7370# bi trebao obrisati sve podatke sa telefona, ali ako nece probaj upaliti mob bez memorijske kartce, kade se pali stisni i drzi stisnutu tipku s olovcicom sve dok se soft ne digne do kraja, onda otipkaj *#7370#, upisi lock code i to bi trebalo biti to
Zadnji uredio Ico : 08-06-2007 u 22:12
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
Moj prijedlog ti je ako imas programe,igrice,slike i ostale multimedijalne sadrzaje na mmc kartici da tu karticu stavis u card reader i formattiras,a sto se tice interne memorije za to upisi *#7370# ali bez mmc kartice u slotu.
Ocito da je proradilo to..sve mi je pocisceno i ostao mi je font koji sam si promjenila..Hvala vam na pomoci
![]()
Zadnji uredio ZeOtRi : 09-06-2007 u 18:14
jel zna tko full reset za n90 7073 ne radi
Bookmarks