Pa odeš kod svog operatera, odnesš im tu staru sim karticu i (ako imaš ono di ti piše pin i puk) i onda mislim da bi ti oni mogli prebaciti kontakte na novu sim karticu koju naprave...
Bar mislim da to oni mogu...![]()
Moja SIM card je riknula sad me zanima kako moguiz nje izvuć brojeve telefona?Stvar je u tome što nemogu uć u nju s pinom ni s pukom zvao sam operatera i on mi je rekao da trebam mjenjat karticu da je neispravna.
Dali postoji neko rješenje za moj problem???![]()
Pa odeš kod svog operatera, odnesš im tu staru sim karticu i (ako imaš ono di ti piše pin i puk) i onda mislim da bi ti oni mogli prebaciti kontakte na novu sim karticu koju naprave...
Bar mislim da to oni mogu...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Možda samo ako je kartica blokirana, ali ako je neispravna mislim da nije nemoguće, ali se ne isplati raditi (cijena).
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
SIM mi nikad ne koristi za pohranu kontakata, već ih spremam na mob. jer je lakše sihnkronizirati.
Nadam se da će ti tamo pomoči.
Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.
moja mama je mjenjala karticu u vipu...kupila je mobitel novi i nes je bilo zbrckano sa zvanjem...i rekli su da joj SIM kartica ne valja i besplatno zamijenili...sa svim kontaktimaona nije imala nikakvu karticu sa pin i puk brojem...donela je samo tu karticu, i oni su ju tamo zamijenili i dobila je novi pin i puk...i naravno, isti broj je ostao
![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
mijenjanje bi ti trebao biti besplatno ako nema mehanickog(fizickog) ostecenaj
Tocno... Prebace ti sve brojeve, al samo ako kartica nije fizicki ostecena, ako je, onda se mozes s time pozdraviti...
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
Meni trebaju kontakti koji su ostali na kartici dali se oni mogu nekako spasit ,a karticu sam zamjenio kod operatera i normalno je da mi ostaje isti broj meni je problem u kontaktima koji su mi na neispravnoj kartici.
Pa oni su ti vec trebali, ako si dobio novu karticu, prebaciti sa stare sve brojeve...
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
Bookmarks