nemrem vjerovat!!!možda dobiju k810 u ponudu!!!pa ovoga više ne naručuju
Jutros sam bija u dvi poslovnice T centra. Došao sam produžiti pretplatnički ugovor i uzetni novi mobitel. Namjeravao sam uzet SE K800 međutim u obadva T centra sumi rekli da taj mobitel je u ponudi T-Mobjla ali da na lageru u zagrebu nemaju dostupne robe i da ga nemogu naručit. Sad mene zanima kako moreš nešto imat u ponudi a u stvarnosti ne imat? Zar se taj mobitel tako dobro prodava da ga više nemaju?
nemrem vjerovat!!!možda dobiju k810 u ponudu!!!pa ovoga više ne naručuju
Zadnji uredio pbreaker : 12-06-2007 u 15:07
★★★★★
pa strpi se još malo ili pitaj hoće li ga više dobivat
da ne čekaš bezveze! tako sam i ja morao čekat kad sam uzimao svoj k800 ali preko vipa i poanta je bila da su imali na lageru
ali samo normalne a ne brandirane
koji su naravno po toj jeftinijoj cijeni...
Ma nije problem sačekat kad bi zna da će oni to dobiti al štaš kad ti niko ništa nezna reći, svi kažu da tin mobitela nemaju i da nije do njih nego do onih u zagrebu.
vjerum mi i ja sam svoj čekao više od 2 mjeseca i taman
kad sam htio uzet neki drugi oni su ga dobili
zato zovi SZK i dosađivaj im svaki dan![]()
a da uzmeš nešto drugo? samo te k800 zanima?
tako je meni slično bilo, pa mi je dosadilo ih čekat, pa otiša u vip.. 'ebiga..
Probaj pitati SZK u kojoj poslovnici imaju navedeni mobitel.Vidio sam ga u ponudi za VPN korisnike pa sumnjam da ga nemaju u ponudi.Inace cijena je 598 Kuna i u ponudi pise da ga imaju i u smedjoj boji
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Ta jobitel baš oću i ne želinse pribacivat n nijednu drugu mrežu. Što se tiče ponude ostalih mobitela jako loše dok vip ima daleko bolju ponudu.
...u kojim poslovnicama si bio/la???
A da prijeđeš u Tele2 ? Ima ga, najeftiniji je i nije kodiran![]()
Bookmarks