Ja sam bio na Easy pretplati, i ok je.. sada vise mob koristim pa cu prebacit se u neki drugi razred pretplate.
91 kn mjesecno, imas naravno nesto ukljuceno u cjenu, i 0.91 lipa /min pozivi prema svim mrezama!
Dakle, dragi forumaši...
Na vip-u sam već godinama i u pravilu trošim 100 kn za mjesec, mjesec i pol.
Razmišljam o prelasku na pretplatu i pošto sam lijeno đubre, ne da mi se računati i uspoređivati pluseve i minuse.
Do sada sam relativno dosta slao SMS-ove, a druge mreže i fiksnu liniju rijetko zvao (tipa poziv-dva mjesečno)
Može li kakav tip & trick oko najbolje tarife s obzirom na moje navike telefoniranja?
Unaprijed hvala.
"Never refuse to do a kindness unless the act would work great injury to yourself, and never refuse to take a drink-- under any circumstances."
- Mark Twain
Ja sam bio na Easy pretplati, i ok je.. sada vise mob koristim pa cu prebacit se u neki drugi razred pretplate.
91 kn mjesecno, imas naravno nesto ukljuceno u cjenu, i 0.91 lipa /min pozivi prema svim mrezama!
dobar grah daleko se čuje
ak ti se ne bacaju pare odi u tele2 knockout. uzeo sam neogranicenu pretplatu i stvarno je pljuga 0,29 sms i 0,49 pozivi prema svim mrezama
Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.
A gle,kaj se tiće vipa,najjeftinija pretplata ti je model 50 ili ta easy!
http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=8722768
a vidim da je za sada tele 2 najjeftiniji kaj se tiče poruka
tuborg green(zajg) The lord of the drinks!!!
gaginjo - ne samo poruka, na easy ti oderu 91kn i to mozes potrositi samo na vip, dok u knockoutu 50kn potrosis prema svim mrezama...
Haha sad sam skuzio - na modelu 50 su pozivi prema drugim mrezama 2,40kn![]()
Pa kad se date derat, tko vam kriv !![]()
Clarke's Third Law:
"Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic."
Na Modelu 50 imaš mukte broj, ako ti to što znači...Znači razgovori po 0 kn (bez naknade za uspostavu poziva), pa ti je i to vrlo povoljno.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
...malo da se vratim na ovo - evo ja sam danas prešao na Model 100, što zbog potrošnje, što zbog mobitela...
...računao sam i došao do zaključka da najviše razgovaram s vip frend brojem, a ostale ponekad nazovem i ispala je računica 70-135kn mjesečno na bonove...uz to, imaš stalnu kontrolu troškova preko neta (bar ja) tako da uvijek znaš koliko si potrošio...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks