ako je red i cid 49 XS++ ima opciju citanja sigurnosnog koda.![]()
Molim vas hitno pomoć.....
Dobio SE K300 ali je na njemu sigurnosni kod, a kolega se nesjeća tog koda jer ga nije koristio godinu danan....
Dali mi netko može reći kako da ga skinem ili mi netko može dati neke kodove za rješavanje MOG SLUČAJA....
Bio bih vam jako zahvalan....
Unaprijed HVALA !!!!!!!
ako je red i cid 49 XS++ ima opciju citanja sigurnosnog koda.![]()
R.I.P Dimebag Darrell Lance Abbott 1966-2004
I was best SE modding freak on cafe.mobil until now.
Bye,bye SE modding......out of here -later.
Jel postoje neki kodovi kao na npr. samsungu ili slično....???
Malo off. ali jel je taj kod potreban i kada odem u Imenik -> Napredno -> Obristi sve brojeve sa telefona (u imeniku)??
ma taj me kod odma traži nakon ukucavanja pina.....imam ja XS++ ali nemam kabal za taj mob....budem nabavio pa probam...
Hvala još jednom.
K300i je CID36 RED a bez servisnog kabla se nemože iščitati kod.
ako je sigurnosni kod ona stvar koja ti treba kod brisanja imenika onda ti je on 0000 ili 12345....e sad jedna kombinacija pali na nokiji druga na SE...samo neznamkoja na kojem...a ako ti je frend mijenjao taj kod onda se pozdravi s time
a vidis u XS++-u meni moze iscitat kod:
1.
2.
nadam se da se moze iscitat iz neuredne slike.![]()
R.I.P Dimebag Darrell Lance Abbott 1966-2004
I was best SE modding freak on cafe.mobil until now.
Bye,bye SE modding......out of here -later.
samo par činjenica da iznesem - K300 osim što ima stariji konektor,ne podržava flash mode sa pritiskom na C tipku kao noviji uređaji.
Preko DSS-25,COM port kabla za T28 ili USB Fighter/Cruiser kabla se sa jednim krknutim programom (da ga sad ne imenujemUSB Smart SEMC) može resetirati kod telefona na 0000 u 4 klika mišem.
![]()
Zadnji uredio sms freak : 13-06-2007 u 00:09
e narode hvala puno......budem probo sad dok nabavim kabal.....bit će do vikenda....
al pazi koji kabel! tj.stanica...
ugl 0000 ti je univerzalni kod
a kakav kabal trebam, gdje bi ga mogo nabavit i kolika je cijena......probat ću kod sebe u gradu ali ako netko zna neki SHOP ili URL.....
Bookmarks