Koliko mi je poznato, ako su na drugoj particiji od one koju ćeš formatirati, trebali bi ostati netaknuti. Samo kasnije opet instaliraš torrent klijent i odabereš u postavkama iste direktorije za download i temp files.
Da li je moguće sačuvati djelomično skinute torrente tako da prežive reinstalaciju Windowsa? Windowsi su na jednoj particiji a torrenti na drugoj i htio bih da se nakon reinstalacije torrenti nastave skidati tamo gdje su stali prije.
Zahvaljujem!!!
Koliko mi je poznato, ako su na drugoj particiji od one koju ćeš formatirati, trebali bi ostati netaknuti. Samo kasnije opet instaliraš torrent klijent i odabereš u postavkama iste direktorije za download i temp files.
Probat ću pa vidjeti što će ispasti.
e kopiraj cijeli folder downloads ili kako se zove nemam blage na bit torrentu ja imam mi torrent.kopiraj na neku drugu particiju i nakon instalacije windowsa instaliraš torrent i kopiraj si te sve faliove tamo di su bili!! to je to!!
★★★★★
najbolje je ostaviti te torente koje nisu skinuti do kraja i zavisno od torrent clienta pospremiti njegov inst. folder ili fajlove koji sadržavaju informacije o nedovršenim downloadima.
Bookmarks