...možda ima nečeg među tim...ko zna...
Jedna zanimljiva tema mi se mota po glavi vec duze vremena, pa rekoh da vidim i vasa misljenja..
Oni koji redovno prate trziste primjetili su sigurno neke stvari poput kontakata na baterijama na xelibriju 6 i siemensu c62 koji su pljunuti sonyericssonovi.
Zatim tu su SE Z200 i Siemens CF62, obadva preklopni modeli sa zanimljivo rijesenom antenom u obadva slucaja...
Velike slicnosti su i izmedju S65 i SE K700 i S700 (dobro, ovo mozda i je slucajnost...)
vratimo li se malo u nazad mozemo se sjetiti i spekulacija o zaslonima na s55-ici i t68i,...
Da cujem vasa misljenja...
...možda ima nečeg među tim...ko zna...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
pa pitanje je dali oni imaju neku konkretnu suradnju, ali neki modeli definitivno slice dizajnom. Sad je pitanje, dali im neke vanjske firme rade na dizajnu pa otuda slicnost ili je tu nesto drugo....
maraschino - PTICICA
A i forumom su kružile fotografije čipa C62 na kojem je pisalo ericsson. To ne mora ništa značiti, ali...
c62 i je proizvod iz ericssona, to se zna
![]()
![]()
snimi joystick - identičan je, koncepciju tipkovnice, oblik... samo je siemens dosta veći (ne slika, nego dimenzije telefona), ali i opremljen je 1.3 MP kamerom, dok K700 ima samo VGA... uglavnom sličnosti ima možda i previše da bi bila slučajnost...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Pa prije se pričalo o suradnji Siemensa i Motorole.E sad možda su se svo troje udružili pošto je Njoka zavladala Simbianom.
@wb, samo da napomenem da SE S700 ima 1,3 Mpix kameru.
Siemens i Motorola jos uvijek suruju, da li su vam slicna ova dva telefona?
![]()
izgleda da cemo se morati pomiriti s cinjenicom, da cemo ubuduce mobitele prepoznavati jedino po logotipu![]()
maraschino - PTICICA
tako nekako se i meni cinisva sreca da nisu svi (ne racunamo li smartphonove) na symbianu, to bi tek onda bila banana
ja bih neki opensource tako da ti je dostupan izvorni kod, a onda si slozis sve kak hoces
samo da ne zaborave onda ctrl+alt+del tipke ugraditi
![]()
Ili se jednostavno radi o onome:-Pogledaj malo kod jednog susjeda, malo kod drugog, dodaj nešto svoje.....
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
pa kako da pogledaju kod susjeda kad je razlika u predstavljanju tjedan dana![]()
znam da S700 ima 1.3 MP, ali to je već druga klasa, uspoređivo sam one gore...
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Razmisli malo koliko ljudi sudjeluje u izradi jednog mobitela, a nešto je tajna samo ako to zna jedan čovjek.Poslao: gog
pa kako da pogledaju kod susjeda kad je razlika u predstavljanju tjedan dana![]()
Vjerojatno postoje neki oblici suradnje, ali postoji i oponašanje.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Pa o tome i pricam, primijeti smajlic na kraju moje poruke. Ne bih rekao da se radi o oponasnju, barem ne u ovom slucaju. Pitanje je samo sto ce se izroditi iz ovakve suradnje, tko zna mozda cemo jednog dana kupovati SSE (SiemensSonyEricsson) telefone![]()
da imaju dosta sličnosti ali to su samo sitnice,ne vjerujem da tu neko nekoga kopira.
niti ja ne vjerujem da se kopira, prije bih rekao da su se udruzile snage...
SEMS telefoni!
SonyEricssonMotorolaSiemens
![]()
![]()
U nekoj trugoj temi se govorilo i o telitu, alcatelu i drugim malim proizvođačima. Da ćujem kakve ideje imate za ime te tvrtke!!!
Bookmarks