>"gleda ih na uspredbi i taman ono sto ima n80 a nema n72 mi uopce netreba..."
ako je tako onda uzmi n72...
..ali n72 je puno slabiji od N80 gledajuci kameru, memoriju i ekran... jedino baterija dulje drži nego na n80...
Dakle planiram ga uzet kod teletabisa kao ono na pretplatu pa me zanima jel ima tko kakvo misljenje o mobitelu, kameri, i sto je najbitnije slusalicama...dali se isplati uzeti n80 za nekih 500kn vise.gleda ih na uspredbi i taman ono sto ima n80 a nema n72 mi uopce netreba...
. . . H O U S E M U S I C . . .
The music is my life
>"gleda ih na uspredbi i taman ono sto ima n80 a nema n72 mi uopce netreba..."
ako je tako onda uzmi n72...
..ali n72 je puno slabiji od N80 gledajuci kameru, memoriju i ekran... jedino baterija dulje drži nego na n80...
O n72 si malo pročitaj u slijedećoj temi:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=37997 (možda pomogne)
Ja bi definitivno dao 500kn više za N80. Jedino što je baterija slabija...
Ali ako je suditi po tvojoj zadnjoj rečenici, onda si uzmi N72 i biti ćeš zadovoljan.
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ma imam ja sve potrebno sto me zanima o n72 samo zelim neki feedback od nekoga tko ju ima, cisto ono subjektivni neciji dojam...
Nebi reko bas za veliku razliku u kameri...
najvise me pati sto ima prijelazni Symbian, sto nije 3rd edition...
The music is my life
A gledaj... imao sam N70 (što je isto ko i n72, samo sa prednjom kamerom)...
Mogu ti reć da je mob skorz ok, i lako se privikneš na njega...
E sad, to što nije 3rd edition, u jednu ruku je to prednost, a u drugu nedostatak.
Prednsot je utoliko što ima jako puno aplikacija za njega, a nedostatak je taj što je to starija verzija, a i displey je manje rezolucije nego na 3rd edition symbianima...
Ali sve u svemu, dobar mob...
Al opet 500kn nije puno novaca da se doda za n80...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Uzmi n80 definitivno se isplati dat tih 500kn,zasto:wlan(najveca prednost),rezolucija ekrana,odlican ekran,kamera 3.0 mpx,symbian 3rd(jos uvjek nije prednost ali uskoro bude).
Sve to stoji ali koliko uopce covjeku treba to sve...mislim, WLAN budimo realni ima skoj krug korisnika, ali koliko ce ga prosjecan neposlovan covjek trebati...ima usb, bluetooth umjesto toga...3g kada proradi kako spada, nabavim si lako nesto sto ima 3g...
The music is my life
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Bookmarks