Ja mislim da je problem u driveru...jel ti prije bio radio na visti...mislim jesi ga kad spajo na visti i jel radio?...ak je neznam onda je do mp3-a sad...a kak tu pomoć neznam
Imam jedan problem.Sestri je ispao sony-jev nw-hd5 i na nekim djelovim šteka izgleda da ga je nepovratno zeznula ali se neke pjesme mogu uredno slušati ali dođe do dijel gdje nemože pročitati i tu zašteka.E sad kad ja spojim sony s vistom (imam najnoviji sonicstage obično govno) vista piše da instalirao mp3 a već je instairan kažem dobro i nastavi, onda traži driver prvo sam rekao strai driver s cd kaže Error.Onda skinem najnoviji driver opet kaže isti error.Sad neznam jer to posljedica pada ili je ipak nešto do viste.Ako je posljedica pada jer se može ikako popraviti?Molim vas trebam pomoć
Evo slika errora
![]()
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
Ja mislim da je problem u driveru...jel ti prije bio radio na visti...mislim jesi ga kad spajo na visti i jel radio?...ak je neznam onda je do mp3-a sad...a kak tu pomoć neznam
Radio je bz problema na visti prije jednom instaliran driver i radio je a sad spojim i želi instlirati driver a nisam brisao stari driver
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
Bookmarks