probaj ubit zvucnu kroz BIOS pa onda dic widoze
Prijatelju sam na njegovom PC-u (Windows XP) išao instalirat driver za zvučnu karticu. Preko Everesta sam pronašao naziv zvučne kartice, te sam na webu potražio driver za nju. Skinuo sam ga, skenirao ga s Anti-virus programom i instalirao. Nakon završene instalacije zatražio me je da restartiram računalo, što sam i napravio.
E sad dolazi problem, Windowsi se normalno podižu sve do poruke "Dobrodošli", nakon koje se ekran zacrni i sve krene ispočetka, tako u nedogled...
Isključio sam ga nekoliko puta iz struje i palio/gasio, ali ne pomaže.
Imam Windwos XP instalacijski CD, pa me zanima mogu li taj problem uklonit pomoću njega? Svaki savjet je dobrodošao...
probaj ubit zvucnu kroz BIOS pa onda dic widoze
dobar grah daleko se čuje
Što nakon toga, deinstalirat driver i pokušat s drugim?
Imaš i onu opciju "Last known configuration that worked", ona bi trebala baš to napravit, deinstalirat driver i vratit PC u stanje prije toga.
A onda da, traži novi driver, ovaj je vrlo vjerojatno sj*ban.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Ima li još tko kakvo rješenje? Idem sad kod prijatelja pa želim imat pričuvni plan ako ovo ne upali...![]()
@ KaKaV NeReD, BlueDevil: Zahvaljujem puno!![]()
Probaj staviti novi bios, ako vec nije stavljen najnoviji... Ako je vec stavljen najnoviji, nadji novi driver za zvucnu, kao sto bluedevil kaze ovaj ti je vjerojatno zeznut...
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
Problem je rješen.![]()
Upotrjebio sam opciju "Last known configuration that worked" i nakon toga sam instalirao novi driver i sve radi savršeno. Drago mi je da nije došlo do većih komplikacija...
Hvala svima na pomoći!![]()
hvala vam na pomoci takav sam i ja problem imao pa kada sam vidio da je post vec napisan pa nisam htio duplati zahvaljujem se
Bookmarks