Opcija za isključivanje UAC je u Control Panel > Users > Korisničko ime
Sa ikonama ja mislim da ide desni klik na desktop pa tamo ima opcija za smanjivanje
ovako:
kako smanjiti desktop ikone da budu male
kako makniti USER ACCAUNT CONTROL iritira me
Covjek, kako bi dobio nesto, zauzvrat mora dati nesto jednake vrijednosti", olitiga "ne dobijes nesto za nista".
Opcija za isključivanje UAC je u Control Panel > Users > Korisničko ime
Sa ikonama ja mislim da ide desni klik na desktop pa tamo ima opcija za smanjivanje
UAC sam iskljuucio hvala
a za desktop ikone ima kak si rekao al nemos ih smanjit mozes ih samo promjenit
kao drugu sliku da stavis
Covjek, kako bi dobio nesto, zauzvrat mora dati nesto jednake vrijednosti", olitiga "ne dobijes nesto za nista".
rijeseno desni klik misem na desktop >>vieW>small icons
a mozes i stisnuti CTRL i onda scrollom na misu sloziti koje velicine da ti budu![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
jos jedan problem
imam puno slika i nece ko na klasicnom win XP mi pokazat <prewIEV NEGO BUDE obicna slika zna netko caku?
ne kuzim?gdje preview...na desktopu...u folderu???
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
u folderu imam jako puno slika i sastrane bude na XP prewiev no na Visti ima ali non stop jedna slika
ne znam...ja u folderu gdje su mi slike, preview odredene slike imam dole a ne sastrane...i slika se mice onako kako ja klikam na drugu...
fakat, sorry, ne razumijem sto hoces rec...moze screenshot?
R.I.P.-16.10.2007.
Bookmarks