Na prastarom kompu imam ovu konf:
Processor:Intel Celeron A 500MHz
Memory:119MB
Mainboard: SiS-620
Video card: Sis-620 (ugrađena)
i sad , dali ja uopće mogu stavit neku jaču grafičku od ove i kakvu, i dali se to isplati?
Na prastarom kompu imam ovu konf:
Processor:Intel Celeron A 500MHz
Memory:119MB
Mainboard: SiS-620
Video card: Sis-620 (ugrađena)
i sad , dali ja uopće mogu stavit neku jaču grafičku od ove i kakvu, i dali se to isplati?
To sto si napisao nije maticna nego chipset...Pa tako da nemam pojma jel imas agp utor na toj maticnoj, ali ako imas, mozes bez problema staviti grafu... Nije bas da ti se previse isplati, al mozes uzeti neku Geforce-icu od 64 (MX440) ili cak neku od 128mb...
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
dajte mi lupu... ako nadjete gdje agp ovdje...
Ako imas izmedju pci slotova(kao ovi gore bijeli na slici) i socketa za procesor jos jedan slot(obicno je smedje boje) i ima zakacku ja jednom kraju, znaci da imas agp slot na maticnoj.
Posto ti je komp malo stariji i ne treba ti neka luda grafika, pa se slazem s Maniacom da bi ti MX440 bila sasvim ok. U oglasniku bi trebala biti nekih 50 - 100 kn. Ili neka Ati graficka tipa Radeon 8500 ili 9000, a cijena im je isto u tom rangu.
Za sta ti zapravo treba ta graficka?
Duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje. - Aristotel -
Taj smedji ti je AGP, pa tako dogovori se s georgy-jem, zato sto stvarno grafa nije losa (s obzirom na starost i cijenu (max 80kn))...
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
ovo zatvaram, jer ionako vise nema svrhe. nadam se da se nece vise ovako sto ponovit. (ako se netko zapita sto, postovi su editirani i doticni su upozoreni)
Bookmarks