Možda ti je koji od programa instalirao novi font. Imaš HR slova? Ako ih nemaš, vjeroajtno je to u pitanju
Čačkam nešto po folderu gdje sam spremio .sisove i instaliram HandyReminder i PhotoTwister 1.0. Usput restartiram telefon da mi se aktivira GPRS. Nakon što se upalio; odjednom mi je font sitniji - i operator logo i datum, kalendar u active standbyju, kad pišem poruke je neki sitni šugavi font.. Kao da nije wrappan, sve se raz*ebalo.. Zna li tko u čemu je problem?? What to do?
Možda ti je koji od programa instalirao novi font. Imaš HR slova? Ako ih nemaš, vjeroajtno je to u pitanju
Nisam niti imao hrvatska slova; koliko sam skužio; mob je za azijsko tržište.![]()
Da li su samo manja slova ili je i drugi font?
Probaj skinuti FontRemover
Nisam doma; postati ću screenshotove. Mislim da je font totalno drukčiji. Mali, a raširen.. Podsjeće me na Courier New![]()
Ja sam imao isti problem, i riješio ga pomoću font removera
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
font remover je rjesenje.
Sličan problem sa imao i ja na svojoj 6630... Kad sam instalirao temu, instalirao mi se neki font... Samo skini front remover i obriši taj font... E da, ja sa tim fontom nisam imao hrvatska slova...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Zato sam i pitao jer nijedan font nema hrvatska slova (bar neznam za njega)
Hvala svima. Idem maknuti font.
EDIT: nisam našao font remover. ALI! Napravio sam sljedeće:
Sistem valjda učitava onaj font koji je prvi na listi. Ovaj koji mene je*e se zove
0000000p@sco2.gdr i dolazi sa TotalWhite temom. Temu sam izbrisao, ali su fontovi ostali. BAckup fontova se nalazi u Z:\system\fonts - izabrao sam Ceurope.gdr i kopirao ga u E:\ da ga praimenujem. Preimenovao sam ga u 0000000Ceurope.gdr; rebootao sistem i - voilá! Onaj debilni font je nestao!
![]()
Zadnji uredio ::diaboliq:: : 09-07-2006 u 13:41
...za ubuduće:Izvorno postao ::wrangler::
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Sje sam font, sad mi je uzasno mali
pa koliko sam svatio trebao bi mi balkans.sis..
ima li ga netko
Probaj sa font-remover_om maknut taj font koji ti je instaliran...
A font remover imaš u postu iznad...
I koliko znam, netreba ti nikakv balkan.sis.
Probaj sa font-removerom pa javi da li ti radi! (kad instaliraš font remover, i kad makneš font, onda ugasi i uplai mob i trebalo bi raditi)
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
ma nikaj,,isti je a kod kompica veliki bold hr font kakva je bio i kod mene, a sad je manji i obican,,a jedini file koji ja nemam a on ima je taj famozni BALCANS.sis
a sad uz sve iznjeto jos mi se neda nikaj instalirati iako sam iskljucio kontrolu
komentar kod bilo koje instalacije je : sigurnosna greska pri instalaciji. Instalacija nemoguca![]()
Bookmarks