pa ne znam zasto si mislio da ce ti brze ic ako imas vise prostora na disku.
a i meni je tako bilo, s obicnim vodafone k750 i sa w800 stofom na njemu.
Danas sam kupio sandiskov memory stick pro duo od 1gb i prebacio sa njega kojih 55mb slika sa starog sticka od 64mb. Problem je u tome šta mi se slike ne otvaraju ništa brže nego kad je unutra bio pertrpani stick od 64mb.
Može li se otvaranje i šaltanje slika kako ubrzat novim software-om ili ima neka druga kvaka? Prve 3-5 slike preko cijelog ekrana idu relativno brzo a poslije se uspori na kojih 5sec između slika. Je li to normalno? Na k800 ide neusporedivo brže... Btw software je onaj standardni t-mobile-ov (mob je kupljen u 11mjesec prošle godine)
Tnx
pa ne znam zasto si mislio da ce ti brze ic ako imas vise prostora na disku.
a i meni je tako bilo, s obicnim vodafone k750 i sa w800 stofom na njemu.
Siemens c35i>Nokia 5210>Siemens MC60>Samsung E300>SE F500>SE K750i>SE Z530i>MDA VARIO>SE K800i> SE W900i>SE K550i>SE K770i>MDA VARIO again...
Zato jer mi je sa praznim 64mb stickom to sve skupa išlo dosta brže. Znači to je normalno ?
da, mada je meni to bilo samo prvi put, znaci dok prvi put listam slike ide dosta sporo, a onda kad idem vec u drugi krug brze ide, sigurno treba dok ucita slike ovo ono. mislim da je normalno.
Siemens c35i>Nokia 5210>Siemens MC60>Samsung E300>SE F500>SE K750i>SE Z530i>MDA VARIO>SE K800i> SE W900i>SE K550i>SE K770i>MDA VARIO again...
To je jednostavno tako s ovim starim modelima, svi novi SE modeli ekspresno otvaraju i saltaju slike u folderu kemere, odnosno u slikama....
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
ne.kad ucitava slike ili animacije sa memory sticka onda mu treba vise vremena,a kad ucitava slike iz moba onda ih brzo otvori.zato sam ja sve animacije prebacio u memoriju mobitela.
i baterija je kraca sa memory stick-om i sporije se pali mob sa memory stickom i ono kad ga iskopcas sa usb-a treba mu dugo da ucta memory stick.znaci jedina dobra strana memory stick-a je kako samo ime kaže MEMORIJA!
R.I.P Dimebag Darrell Lance Abbott 1966-2004
I was best SE modding freak on cafe.mobil until now.
Bye,bye SE modding......out of here -later.
Ajde dobro da ste mi razjasnili i taj misterij
Vidim da mi baterija za večim stickom kraće traje... Valjda zato šta ga sad stalno koristim za slušanje muzike
e samo da vam kazem za 780 kuna u crazy shopu mozete kupiti vasem k750 ljubimcu 8 gigabajtnu karticu...pa ko voli nek izvoli pa nek nam javi jeli steka i koliko traje baterija(ako uopce traje)
k750 jedino podrzava kartice do 2 gb.znaci iznad 2 gb steka mob ko........
ajme koja sam ja budala...tek sad mi je doslo napamate da k750i imam memory stick duo...OMG a i sam imam k750...a neka
Meni je trenutno oko 700 Mb muzike, slika i videa na MS (sandisk 1Gb) i nema nikakvog usporavanja. Meniji i ikone su isto na sticku i jedino kad tek upalim mobitel treba mu 2-3s da pokaže ikone a poslije sve ide trenutno... jedino mi sporije lista animacije, treba mu 3-4s dok otvori mapu u kojoj se nalaze i 2-3s kad prebacuje s jedne na drugu - ali tako je i kad su u memoriji telefona ili na sticku...
pa da ista stvar na kompu,kad cita sa cd-a/dvd-a/USB Flash,.....
Bookmarks