Starrrrrrooooo! I ne znam kaj je tu dobro? Mjesečna naknada od 60kn, uspostava poziva za sve pozive prema svim mrežama ili pak ograničeno trajanje akcije?
Svi na nulu - uz novu Opciju Vip 0
Uz Vipme Opciju Vip 0 možete razgovarati sa svim Vip korisnicima za 0 kn/min, 24 sata dnevno!
Za aktivaciju ove opcije, pošaljite besplatni SMS sadržaja NULA na 771.
Opcija će biti aktivirana u roku 24 sata, ukoliko u trenutku aktivacije imate na svom Vipme računu dovoljan iznos za naplatu mjesečne naknade u iznosu od 60 kn, o čemu ćete biti obaviješteni putem SMS poruke.
Promotivno razdoblje za aktivaciju ove opcije je od 12.4. do 31.5.2007.
Njeno trajanje je 30 dana od aktivacije/produženja (maksimalno do 30.6.2007.)
Ostali pozivi i usluge naplaćuju se prema Vipme tarifnom modelu u kojem se korisnik nalazi s tim da se za uspostavljene nacionalne pozive naplaćuje naknada od 0,25 kn po pozivu.
Opciju Vip 0 možete i prije isteka 30 dana trajanja svojevoljno deaktivirati slanjem SMS poruke sadržaja NENULA na 771.
KONAČNO NEŠTO DOBRO IZ VIP-a!!!!!!! da bar duže traje od onoga iz simpe
SonyEricsson F.O.R. L.I.F.E.....
Starrrrrrooooo! I ne znam kaj je tu dobro? Mjesečna naknada od 60kn, uspostava poziva za sve pozive prema svim mrežama ili pak ograničeno trajanje akcije?
a vip 0 prema vip me broju jos postoji?
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
mislim da ima ogranicenje koliko sati smijes razgovarati....ima kvaka sigurno
kako god ne isplati se ,,,
Covjek, kako bi dobio nesto, zauzvrat mora dati nesto jednake vrijednosti", olitiga "ne dobijes nesto za nista".
ma ne isplati se.60kn mjesecno je strasno plus 25lp za uspostavu poziva![]()
![]()
odkad vip ima s friends broja i mjenjaju li se oni besplatno? ako imam vip friends 0kn to znaci da je 0kn prema oba ta broja? i mjesecno to dode 30?
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
tema već postoji:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=39661
Bookmarks