Zamolba,ako netko zna.....
Uglavnom,stvar je ovakva.Imam Moto v3 black,koja je bila kodirana na tele2.
I sad sam ja našao neki program za flashanje i mislio sam da cu ga s tim dekodirat,ali je ispalo da je taj flash file stariji od mog i nestalo je slike.
E onda sam skinuo neki flash file za Moto v3xxx Razor,ali nisam uncheckirao opcije erase after flash i obrisalo mi se sve što je do tada bilo u mobu(java igre isl.),ali sam dobio neke nove funkcije.
E sad,u Java programima mi ispisuje "nema instaliranih MIDlet kompleta",na hrvatkom jer sam u međuvremenu uspio pronaći i flash file lang 037.

Skinuo sam s neta igru pimp my ride u jar formatu i pokušao je prebaciti u Motorolu,ali mi javlja "file is not supported".
U međuvremenu sam uspio i odkodirat mob,tako da sad prima sve kartice.

Što bih trebao učiniti da prebacim npr.taj"Pimp my ride" u Motorolu?
Na neki način napravit te MIDlet appletse(a to ne znam SIGURNO) ili to možda ima negdje za skinut?
Ili možda postoji neki treći program koji bi to sve učinio umjesto mene,jer ovo je prvi put da se uopće pokušavam zajebavat s ovakvim stvarima(najstrašnije iskustvo so sada mi je bilo spojit dva moba bluetoothom i prebacit koju sliku ili ringtone)

Zamolio bih admina,ako sam promašio thread da ga prebaci u odgovarajući uz ispriku.

Pozdrav