možda ti se baterija skroz ispraznila....stavi ga na punjenje i ostavi jedno sat vremena i onda ga probaj upaliti?ako nije probaj ga preko SEUSA flashat
odjednom se mobitel ugasio i više se neće upalit. kad ga pokušam upalit svijetli crvena lampica kod infrareda. lampica blica. u čemu bi mogao bit problem? do ovog problema je sve bilo u redu. hvala
možda ti se baterija skroz ispraznila....stavi ga na punjenje i ostavi jedno sat vremena i onda ga probaj upaliti?ako nije probaj ga preko SEUSA flashat
★★★★★
Ta lampica blica kad je baterija na rezervi. Probaj izvadit i ponovno stavit bateriju.
Tko laže, taj i krade,
tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
Sve je dobro dok ne tuku !
probao sam izvadit i stavit i opet nista.
stavi ga na punjenje kao što sam napisao u prvom postu
★★★★★
sad sam ga stavio pa cemo vidit sta dalje.
Ako nije to onda je otisao softver![]()
ZTE Blade, Gen2, CM7 2.3.5 n148
flash preko seusa ako nejde onda u servis
★★★★★
Ja imam mobitel sony ericsson k 550i nedavno sam ga kupio i kad sam slikao iznenada se ugasio, i kad sam ga pokuso upalit sam se ekran zabijelio i ugasio i tak stalno neznam u cem je problem
@foraOO flashaj ga ili ga updejtaj sa seusom...
For the hoven lands...
@foraOO,
Ovo je tematski forum, a u ovoj temi kako joj i naslov kaze prica se o K800 a ne o K550, pa nemoj ici u off-topic.![]()
tek sam se jucer navecer registrirao pa neznam napravit novu temu jel mo mozete rec kako?
jel mi moze netko rec kak da flasham mobitel? ja se totalno nekuzim u to
Zadnji uredio ravilov : 14-03-2008 u 13:37 Razlog: koristi gumb EDIT!
Kao sto rekoh vec bar 100 puta dosad: prvo sve DOBRO prouci, nauci osnovnu terminologiju, nauci kako se koriste alati, pa tek onda kreni nesto raditi. Alati za flashanje su prilicno mocni alati kojima mozes bez problema raditi svasta sa mobitelom, ali mozes isto tako bez problema unistiti mobitel ako ne znas sto radis. Tutoriala i uputa ima vec prilicno, treba samo citati.
E da, i koristi gumb EDIT umjesto da otvaras nove postove zaredom.
Ne, to je kako K550 pretvoriti u W610.
I sad dosta offtopica, ova tema je o K750, pa se drzimo toga.
Sav sljedeci offtopic brisem.
stavio sam post u cemo je problem.. citajte malo.. otisao ti je EROM pogledaj pod unlock thread imas moj post pa procitaj
For the hoven lands...
Imao isti problem sa K800i, rijesio promjenom maticne ploce, riknula bila. Nova se racuna kao novi aparat tako da ti ne bi preporucio. Ja sam imao jedan razbijen sa zdravom maticnom, prebacio i sve ok![]()
Ja sam sve fino procitao i mogu reci da se i ja od svog K800i mogu pozdraviti..
Problem je nastao prilikom slanja SMS poruke..ugasio se, i od tada... blokira... beli ekran.. starta sam ponovo (ne stalno)... ako se ne pokrene sam nakon pada, onda moram da mu skidam bateriju da bi ga ponovo pokrenuo... malo radi malo blokira... uglavnom hocu reci da nije vise za upotrebu... ako sam dobro razumeo, otisao mu je neki flash koji se ne isplati menjati. Drzacu ga za delove... imam K810 u rezervi pa nema problema. Ovo je moj prvi problem sa SE od kad sam poceo da koristim mobilne od firme amoj prvi SE je bio Ericsson GH 172.
Zadnji uredio Jumbrowsky : 23-06-2008 u 18:21
flashaj erom i radit ce ti mobitel..jedino ak si bio kod servisera pa je reko da je osla MB
For the hoven lands...
Hvala, odnecu ga u servis. U medjuvremenu ne pokazuje vise sve kako treba vec se vide samo ikonice a umesto slova pokazuje onako sta mu dodje kao neke hiroglite, neke znakove.
Glupo pitanje: da nisi mozda stavljao custom font?![]()
isto to se i meni desilo, otisla maticna...
sad me zanim, posto sam nabavio novi k 800 dali bi skuzili u servisu da stavim maticnu iz novoga u stari i obrnuto, posto mi novi ima garanciju pa da i za njega dobijem novu maticnu?
Vi vidite stvari i pitate zasto. Ja sanjam o stvarima kojih nije bilo i pitam zasto ne?
Bookmarks