Probaj nazvati ECOS na Jankomiru, di im je i servis...oni bi trebali znati...ak ni oni ne znaju, onda nam je država u qurcu![]()
Zna li netko gdje se može nabaviti baterija za dotični mobitel, i eventualno koja mu je cijena. Bio sam danas u Ecosu u Vlaškoj i prave mi se mutavi kak oni ni ne znaju koji je to model.
Ili zamjenska baterija? Svaka informacija je dobrodošla.
Sex with goats isn't wrong. It's just baaaaaaaaad!
Probaj nazvati ECOS na Jankomiru, di im je i servis...oni bi trebali znati...ak ni oni ne znaju, onda nam je država u qurcu![]()
Bom Chicka WahWah
Budem probao.. Hvala.. Imas slucajno i broj ili da zovem informacije?
se to meni cini...ili skoro na svakom c3300 krepa baterija?
Probaj u importaneu gdje ima onaj ducan koracell sa baterijama i tim sranjima
Dobio sam u medjuvremenu jedan zgrebani.. al s baterijom u oke stanju.. pa je sad ok.. i imam 2 baterije sad... hehehe
Da C3300 imaju probleme sa baterijom,moja stara je imala i jos ga imaali je baterija uzasna.nasao sam u hami za 80 kn.
Jedna zena je pricala da je imala doticni mobitel i da je baterija rikavala,bio je pod T-mobileovom garancijom,i naravno zena ga odnese na reklamiranje.Nakon kaj ga je cekala mjesec dana da utvrde kvar,jer nisu vjerovali da je baterija u pitanju,varatili su ga irekli da je mobitel poliven vodom ili nekom tekucinom,zena ih je uvjeravala da nije oni nisu vjerovali,zena ga je uzela,i u T-com centru ga razbila na pod.
Per@
Bookmarks