Mislim da je clockanje "donekle" zdravo sve dok se ne podigne napon na maticnoj ploci,a onda kud koji mili moji... Kolikoti ploca moze podnijeti... njezina stvar...![]()
Evo ja sam malo clockao CPU sa 2.40 na 2.64.I pitam ja vas:do kojih granica mogu ici znaci imam hladjenje na CPU i ono radi do kojih granica ili da ostavim ovako jer je konfa ovakva
CPU Intel Celeron 2.64
RAM 1 GB ddr
GPU:ATI radeon 9600 pro 256 mb.
Bilo mi se ubrzao rad kompa ako jos clockam na ovoj konfi.![]()
Mislim da je clockanje "donekle" zdravo sve dok se ne podigne napon na maticnoj ploci,a onda kud koji mili moji... Kolikoti ploca moze podnijeti... njezina stvar...![]()
Sa celerom nebuš dobil neki boost
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
ako vec trazis savijet onda imaj na umu da nismo vidoviti pa znamo koja je revizija proca/jezgra i koji su cipovi na ramima i naravno ti OC-as na grafi a ne na MBO![]()
Živi kao da ti je svaki dan posljednji
e hoceli pomoci 1 GB rama
EDIT:e da,demo mi je isao bez frke.
giga rama uvijek dobro dode![]()
a da cujem preko cega bi ti OC-o pa cu ti rec dal da OC-as il ne
Ati Tray Tool
ok onda
OC-aj dokle ide stabilno, kad pocnu artifekti znat ces da si zajebo![]()
sala... nadi najveci moguci takt, mozes i prek riva tunera pa onda test pukni
evo clockao sam za GPU 20 %,i sada mi vec nekaj bolje ide BF 2142 a sad cu clockati i CPU i javicu ako ide nekaj bolje
Ovak i ja sam htio clockati ali bilo vam je to ovak s 1.5 ga stavio na 1.8 i onda save setings al kaj onda samo zelena lampica radi od kompa monitor na stand by ne očitava bios ja se us... nisam znal kaj onak nemrem do biosa i nakon 24 put stiskanja na tipku reset sam ušel u bios i del ga na istu razinu moje pitanje zakaj ga nemrem clockati?
Design creates culture. Culture shapes values. Values determine the future.Robert L. Peters
mislim da ti nisi clockao cpu to moras ici u dio za frekvencije i tu su od 100 mhz ides dalje a to 1.2 1.5 pitaj boga kaj je to.
ahtlon xp 1.250 frendu dignuo na 2.335
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
ja jesam išel ubios tam di su frequency control i bilo mi je cpu 1533 mhz i gore 133 ja del na 150 i frequency 1857 i ista stvar ja dok jedva opet došel u bios del na samo 134 od 133 i opet niš ja denem na 133 i onda tek komp proradi kaj je to
Design creates culture. Culture shapes values. Values determine the future.Robert L. Peters
e brale.odes u bios kad nades da mozes dizati izmedu 100 i nes do 200 i nes .tu ga dizi polako,jer ima pacijenata koji neznam sa 1.8 dignum odma na 28.trebas pazit na temperaturu kompa,dizi ga polako.npr ja sam svoj sempron 3200+ digo na 2.5 i temp mi se nije digla uopce.a i sve ti ovisi kakav imas cooler.![]()
Bookmarks