zna ko sta o toj igri![]()
![]()
ja sam gledao na sluzbenoj stranici al nis ne kuzim
pa bih zamolio drage forumase da mi kazu svoje dojmove![]()
![]()
zna ko sta o toj igri![]()
![]()
ja sam gledao na sluzbenoj stranici al nis ne kuzim
pa bih zamolio drage forumase da mi kazu svoje dojmove![]()
![]()
JEBESH TECHNO KAD SU KROFNE 2 KN
Igra je meni osobno super samo sto ti treba prilicno jak stroj da bi je normalno igrao..Ovdje imas recenziju igre pa pogledaj http://www.gamespot.com/pc/strategy/...der/index.html
eto uvjerit cu se za desetak min jer mi je na 97%
inace imam athlon 3000+,dvije asus extreme n 6600/td ,gigu rama i dobru maticnu
sta kazes ce dobro raditi?
btw. sta sam cuo da ima neogranicene strateske mogucnosti?
Trebalo bi ti ok raditi na tvom kopu..Sto tice strategije fakat imas 1001 kombinaciju,nije ti kao u c&c da nabildas tenkove i juris..Ugodno ces se iznenaditi,ako si igrao total anihilation onda ce ti ovo biti super..
nabaci koji review kasnije, zanima me igra![]()
One strategy to rule them all! C&C se nože sakriti iza ovoga, koliko je ta igra nabrijana. Bez cual core-a ili amd-a X2 ti bu trzalo.
Vjerovatno najopširnija strategija do sad.
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
eto da kazem prve dojmove
jos nikad nism iskusio ovakvu slobodu kretanja strateskih manevara i sl.
cijeli planet je vas!!!!!! vi i suparnici....tiberium se moze pokupit doma jer ova igra nudi trostruko vise nego neki tiberium wars.filmici su odlicni,gameplay savrsen,ovo je nesto sta jos nisam vidio,ovo je...ovo je savsenstvo!!!!!!!!!!
zaboravite na tiberuim!! this is the real deal!!!!!
ajme obožavam ovakve igre.. aj navedi točno koju konfiguraciju imaš, da znam oće to meni radit..
athlon 3000+,dvije asus extreme n6600/td,giga rama,mbo dfi infinity lan party.
eto to je to
Minimalna konfiguracija je P4 na 1.8,512 rama,128mb graficka i 10gb na disku.Meni na mom stroju P4 2.8,1GB RAM i R9800pro sa 128mb u pocetku dobro radi ali kasnije kad se nakupi jedinica pocne malo stekat..
Smanjio sam detalje ali je problem ako je velika mapa i jako puno jedinica,tad me spasava samo bolja graficka i vise rama..
meni sve radi dobro bez trzanja
u igri se bas treba razmisljat jer je al jako dobro napravljen,a i gust je to gledat zbog grafike
evo neprijateljev napad
![]()
Zadnji uredio flOoKi : 28-05-2007 u 09:34
Bookmarks