skinio sam Word za K750i i sve radi ok samo neznam kako da prenesem fajlove koje sam piso na mob na PC i obrnuto
skinio sam Word za K750i i sve radi ok samo neznam kako da prenesem fajlove koje sam piso na mob na PC i obrnuto
Za Dom spremni Cibajilj vjerni !!!
jel zna neko ovo ??????????!!!!!!!!!!!!!
prek kabla?
il ovisi di se spremaju ono ak niš oprobaj opnaj k750 suite instalirat s cd-a il neš
Meni se cini da taj "Word" za K750 nije bas ono sto mislis.U smislu da iako ima slicno sucelje, zapravo ne moze citati DOC fileove iz pravog Worda.
Jel ga mozes uploadati negdje pa da ga vidimo? Jer s druge strane ako to JEST pravi Word, onda bi sigurno i druge ljude zanimao...![]()
Ako mislimo na isti "Word" (mobi word), on ne služi svrsi. Izgleda kao Word, ali ne može čitati .doc niti spremati u .doc. Sve što spremiš se nalazi negdje u java programu (to nisam siguran), a to definitivno nije .doc file kojeg možeš čitati na PC-u. To je više kao neki memo program nego Word..
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
da za to sam čuo a probably i je to to zato ckaj dumb mobovi nemaju pravi word koliko ja znam
a jel ima nesto sto cita office dokumente
Ovde sam uploadovao ceo office paket http://www.speedyshare.com/873270396.html
Mozete da otvarate .pdf,.doc,excel.,rar. Naravno,nemojte da preterujete sa velicinom fajla jer nece moci da ucita..
@popac86:
Tnx! MobileRAR radi odlično. MobileWord nije uspio otvoriti obični tekst u wordu, a MobilePDF radi ali pregled je otežan (Vjerujem da bi bio odličan za otvaranje čistog teksta u .pdf-u).
Doc_Viewer bi trebalo da otvara bez problema manje dokumente,oko500kb. Kod mene radi.
meni radi isto kao "xlr-u"
e a jel zna neko kako da iskljucim ono da me pita za dopuštenje pregleda podataka moram 20 puta stisnit da mi odzipa nesto
Treba ti patch remove_java_permission al o tome ćeš više naći u temi:
http://www.cafe.mobil.hr/showthread.php?t=43736
Ovo za Word ću još ispitat, htio sam otvoriti file od nekih 20ak kB, ali mi se prog zblesira i ne želi šaltati po folderima. Uopće nema onog grafičkog prikaza kad selektira folder i ne reagira 'select' tipka.
Kreni proučavati temu od početka, početi će razna pitanja kako ubaciti patch. Trebat će ti FAR Manager i SEFP plugin koji imaš u Blizzardovom sigu. Tutorial kako raditi sa FAR-om i ubacivati patcheve smo postali u toj temi (da ne tražim sad, pogledaj prvih 10 strana, skužit ćeš jer se preko cijele strane o tome pričalo).
Ovdje nema smisla o tome pričati, ako imaš problem najbolje da tamo pitaš. Al prvo prouči tutoriale i tu temu.
Bookmarks