Koliko ja znam, n73 ima visual radio, tako da prikazuje samo frekvenciju, ali mislim da sam možeš napisati ime stanice...![]()
Da li je moguće da rdio od n 73 prikazuje nazive radio stanica ?? Znači da ima RDS i da li postoji neki program koji automatski pretraži i pohrani sve stanice
Koliko ja znam, n73 ima visual radio, tako da prikazuje samo frekvenciju, ali mislim da sam možeš napisati ime stanice...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
da im tj "visual radio, ali ne znam kaj to znači. možeš sam upisivati stranice i memorirati, ali ljepše je imati rds. iako je glupo što ga nema kada rds imaju jeftinije idiot nokije
koliko sam upoznat, rijetko koja nokia, RDS ti imaju SE mobiteli...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Nokije nemaju RDS radio!
Visual radio je namijenjen prvenstveno Skandinavskim radio-postajama, koje uz muziku putem valova šalju i nekakvu sliku (npr možeš dok slušaš gledati i spot te pjesme), ali kako rekoh to vrijedi samo u Skandinaviji (za Finsku znam sto posto, u Švedskoj samo neke postaje). Uglavnom-beskorisno.
RDS nema nijedna Nokia do sada, pa čak ni one muzički nastrojene (tipa 3250, N91, N73 ME).
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
To mi je stvarno čudno,jer skoro svaki drugi SE ima radio sa rds-om a nokia nema ni kod "muzičkih telefona"....
ja sma mislio da ima. pa ipak je to jednostavna i jeftina opcija i zbilja je jadno što to nisu stavili
Bookmarks