Nazalost jedino ti Nokia moze pomoc u tome, imao sam slican problem! jedino ak tu nemamo nekog dobrog hackera![]()
Ljudi pomagajte,Dao sam 3310 za 9110i ali je na nemackom,uzeo sam ga tek da ga imam,wolim Nokijine komunikatore,ali najvise mi smeta Sto je na nemackom i nemoze da se promeni jezik,Dali vi mozete nekako da mi pomognete,nemam kabal,ali mislim da moze preko infrareda da se promeni sofwer,ali neznam gde ga ima i kako bi to uradio,aj molim vas pomozite mi,Unapred sam vam zahvalan!!!
By CileMerhaba...merhaba Cile merhaba
Nazalost jedino ti Nokia moze pomoc u tome, imao sam slican problem! jedino ak tu nemamo nekog dobrog hackera![]()
pa imali neko da mi pomogne......sutra uzimam IRdu pa ako mozete da mi kazete kako i sta mi swe treba od softvera da bi promenio jezik na 9110i...ja sam na nokijinom sajtu skinuo neki PC suite....ali nigde nemogu da nadjem drugu verziju softwera na engleskom za moj komunikator...ajde ljudi nemogu da gledam onaj komunikator na nemackom...e da jel taj 9110i koristi sis formate ili neki geo format...
i hoceli mi neko pomoci....ili moram da ga nosim u sevis
Gle, preko infracrvenog nemožeš staviti soft.
Najbolje ti je da ga odneseš u servis. jer će ti to oni napraviti, i ti se onda bar nemoraš zezat sa tim
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Bookmarks