Zna li nekto gdje kupiti airbrush,gledao sam u chipoteki ih ima od 300 do 900 kn,od revella,pa ako netko zna mozda gdje ima jeftinije bio bi mu zahvalan, ne znam da li je tema vec bila,ne mogu je naci...
Zna li nekto gdje kupiti airbrush,gledao sam u chipoteki ih ima od 300 do 900 kn,od revella,pa ako netko zna mozda gdje ima jeftinije bio bi mu zahvalan, ne znam da li je tema vec bila,ne mogu je naci...
Kolko se sjećam, to su neke realne cijene. Pogledaj u Pevecu, mislim da sam ih tamo vidio, ali neznam cifre. 300kn (+-50) ti je neka minimalna cijena po meni.
Isto tako, nekada dok me to farbanje pralo, dosta informacija sam nalazio na maketarskim i modelarskim forumima npr:
http://www.maketarstvo.net/forum/index.php (ima posebna sekcija samo za air brush)
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Aj tnx,sutra idem u pevec pogledati
EDIT: Evo bas sad gledam na onoj stranici,pa ne kuzim,sta moram kupiti i kompresor za airbrush?
Zadnji uredio El Tompa : 20-12-2007 u 20:59
Pa trebao bi
Al čini mi se da postoje i neki koje moraš sam puhati (stvarno za ovo nisam siguran, vidio sam negdje ali neznam dal se radi o fušarenju ili takvo što stvarno postoji).
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ja sam svojevremeno kupio airbrush u TurboSportu (odnosnoTurboLimachu) na Žitnjaku. Bilo je za uzeti cijeli komplet (airbrush + boca s komprimiranim zrakom) te svako od toga posebno. Boce sa zrakom (u obliku spraya su se prodavale u dvije veličine o čemu je ovisila i cijena). U svakom slučaju pogledaj tamo među maketama aviona, brodova itd.
Bookmarks