Prvi glas. Provjerit ću.
Zanima me jel tko koristi tu uslugu HT-a i Simpe da se aktivacijom **70*123#zelena slušalica aktivira usluga govorne pošte kada je mobitel isključen ili nedostupan ako te za to vrijeme netko zove i prekine prije ostavljanja poruke nakon uključivnja mobitela dolazi sms poruka sa obavijesti o tel. broju osobe koje je tada zvala i vrijeme poziva (više na stranici www.ht.hr). Ja sam aktivirala tu uslugu i isključila mob, zvala sam sa starinog moba (098) samu sebe i nije mi došla nikakva poruka.Jelzna netko nešto o tome?
Prvi glas. Provjerit ću.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
I kaj si saznao?Jel zna netko šta o tome?
Nakon više pokušaja, saznao sam da mi ne radi
Zvao sam službu za korisnike ali su svi bili zauzeti, a meni se nije dalo čekat.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Znači ni tebi ne radi, zanimljivo.Izgleda da to još ne funkcionira.
Danas sam konačno dobil službu za korisnike i rečeno mi je da moram aktivirati govornu poštu sa *70# i da bi onda trebalo radit. naravno nije....
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
...imaju malih poteškoća...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Meni radi!
Dodje mi SMS s najvise 4 poziva!
...to vam je kad živite u nedođiji ili isključujete mobove...
Jednostavnije je isključiti zvono...![]()
ta govorna posta je jedino zanimljiva ako si na cronetu pa ti je besplatna
Ovako, da ne razbijamo glavu!
Kroz siječanj i veljaču svima će proraditi ta usluga. Brojevi sustavno dobijaju tu uslugu, što će reći da tek kad dobiješ sms poruku o toj govornoj pošti možeš ju i koristiti. Daklem malo strpljenja.
A usluga se i zove Nadograđeni VMS "Tko je zvao"![]()
najbolje školjke su srednjoškoljke
http://pics.livejournal.com/blblblblx/pic/000r554e
To je stvarno debilno. Ako dobijem poruku USLUGA JE AKTIVIRANA , onda očekujem da ta usluga i radi ili je to možda previše. Ako postoje problemi sa aktivacijom onda očekujem da dobijem nešto u stilu NISMO VAM TRENUTNO U MOGUĆNOSTI AKTIVIRATI USLUGU...
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
...stvar je u tome da bez povratne informacije ne možeš uvidjeti pogrešku i što je najbolje u našim Horvatskim uvjetima povratnu informaciju nikad ne dobiješ od osobe koja bi to suvislo objasnila...![]()
Treba nazvati službu za korisnike i zatražiti da se unaprijedi pretinac govorne pošte i usluga provjereno radi
Mostovi okruga Peščenica
Bookmarks