1.mobitel je sredstvo za komunikaciju i za zabavu.....
2.izumljen je zato da bi se moglo komunicirat i igrat
3.mobiteli s symbianom
Evo iz ciste dosade da vidim sta bi vi odgovorili na ova pitanja o mobitelima...
1. Sta je mobitel ?
2. Zasto je mobitel izumljen ?
3. Kako su mobiteli promijenili nase zivote ?
It's nice to be important, but it's more important to be nice
1.mobitel je sredstvo za komunikaciju i za zabavu.....
2.izumljen je zato da bi se moglo komunicirat i igrat
3.mobiteli s symbianom
mobitel je mobilni telefon.....
izumljen je da bude mobilan.....
..sad smo mobilni....![]()
.....cute but psycho.....
heheh bas si me nasmijo, smijesan si ko zvakaIzvorno postao muras
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Mobitel je uređaj prvenstveno namjenjen komunikaciji, kroz razvoj tehnike i u mobitele se ugrađuje sve više usputnih stvari koje na početku mobitela nisu bile zamišljene. Time mobitel postaje i fotoaparat, diktafon, igraca konzola i mnogo drugih stvari.
mobitel je izumljen kako bi ljudi u bilo koje vrijeme na bilo kojem mijestu bili dostupni svojim najblizima i svojim suradnicima. Poslovnom covjeku mobitel je znatno olaksao posao, jer više za osnovne ili kratke informacije ne mora ici na sastanak s odredjenom osobom nego se komuniacija vrsi preko mobilnog uredjaja. Mobitel je zapravo izumljen da zblizava ljude i da ih cini dosupne svakome u svakome trenutku.
Mobiteli su promijenili život čovjeka na razne načine. Mobitel je postao vrlo korisna stvar, ljudi postaju dostupni u svako doba, nisu više ograničeni telefonskom žicom itd. Ali tu nije kraj poboljšanjima koej daje mobitel, svako jutro umjesto alarma na satu mnoge ljude budi baš mobilni uređaj, umjesto pisama pišu se brze sms poruke koje su jeftinije, dinamicnije i brze nego pismo.
U novije vrijeme dolaskom GPRS-a i njegovih jasih sljedbenika, tj. dolaskom mobilnog interneta čovjek s mobitelom ima svijet na dlanu. Mobiteli koji se također zovu Smartphonei u određenim slučajevima zamjenjuju laptop ili prijenosno računalo baš zbog svoje male veličine, a velikih mogućnosti.
Aj em bloody Ajnštajn koji zna za google![]()
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
1.mobitel je čudo tehnoloije...!
2.da bi služio NAMA!
3.pa na mnogo načina al prvenstveno da se ne deremo ko tulci preko brda i dolina...![]()
Sjever pjeva gradu najljepšu baladu! ... ooooo ... ooo... ooooo ...
1. Mobitel je paklena naprava, iskovana u bespucima Hada i jedna od posljednjih stvari, koja se u novije vrijeme izvukla iz Pandorine kutije (iako neki tvrde da je posuda u pitanju), ostavivsi nadu jos neko vrijeme zatvorenu. Dakle, u jednoj rijeci, zlo, poput svih zala koje su iz Pandorine kutije pobjegla u nas svijet.
2. Izumljen je da nas otudji od ljudi i nasih bliznjih, da se sto manje vidjamo po rostiljima i pijankama, na nedjeljnim misama, bdijenjima i vecernjim molitvama i druzenjima katolicke mladezi...(Tko zeli znati vise o 2. moze procitati na forumu Hrvatske biskupske konferencije...).
3. Promijenili su nase zivote unijevsi u njih jos jednu dobro odmjerenu dozu stresa, koje nam, u danasnjem stilu zivota, naravno, neophodno nedostaje. Unjeli su dodatnu zivost i nepredvidljivost u nasu svakodnevicu pridonoseci infarktima i ostalim stress related bolestinama. I na poslijetku u nase su mozgove unjeli jednu sasvim pristojnu dozu zracenja i tako potaknuli kod nekih nagli razvoj intelekta, kod nekih nagli razvoj tumora na mozgu, a kod nekih (koji mozak nemaju pa da na njemu dobiju tumor) potaknuli su samo izbacivanje lakta kroz otvoreni prozor novoga skupoga auta.
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Mobitel je kad sam vani da moja majka me moze zvat di jesam.
Izumljen je zbog moje majke.
Promjenio je život mojoj majci jer sad nejde više samnom van.
1. Mobitel je nužno zlo jer se danas bez njega ne može
2. Mobitel je izumljen za mobilnu komunikaciju, ali danas se koristi najviše za gluposti, a najmanje za ono za što mu je bila početna namjena
3. Mobiteli su promijenili naše živote na taj način da smo postali o njima ovisni, te se smanjila socijalizacija i komunikativnost ljudi, odnosno druženja između ljudi je sve manje, dok ovisnost o neizravnoj komunikaciji raste ---> posljedice - za 20 godina više nitko neće izlazit iz kuće nego će sve obavljat pomoću mobilne tehnologije ---> posljedica - svi će zakržljati i riknut bez da su vidjeli dalje od svojeg stana...
Bom Chicka WahWah
1. Mobitel je brand nekadašnjeg Hrvatskog telekoma odnosno naziv za 099 mrežu.
2. izumljen da se namlate pare pod parolom da će korisnicima olakšati život.
3. računi za telefoniranje i gubitak vremena na ovom forumu.
dobar grah daleko se čuje
Tako jeIzvorno postao n-gage
![]()
SYMBIAN SVIMA A NE SAMO NJIMA![]()
Pretekao si meIzvorno postao KaKaV NeReD
![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
1. mobitel je ko što riječ kaže mobilni telefon - prijenosna dalekočujnica
2. ljude puklo pa napravili
3. na nozi mi se nalazi crvena točka
bimbi kakav si ti pesimist nećeš živit duže od
Tuesday, March 2, 2038
Seconds left to live...
1,021,709,278 and counting ako nisi pušač
Zadnji uredio OuttaControl : 14-10-2005 u 21:53
Mobitel, pisano velikim slovom, je molim lijepo, moreža u sloveniji...![]()
Srecom pa ne pusim!Izvorno postao Hacker
P.S. Poceo sam brojati!![]()
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
točno tako sreća da pušiš umro bi
Saturday, August 14, 2021
Seconds left to live...
499,420,565
i pod uvjetom da ti je BMI <25
i dobro mOBITEL
Bookmarks