Kako bi mogo isključit zvuk na w800i onaj kad primam neku datoteku npr. preko bluetootha i kad završi ono mi zasvira kak to isključit????![]()
Kako bi mogo isključit zvuk na w800i onaj kad primam neku datoteku npr. preko bluetootha i kad završi ono mi zasvira kak to isključit????![]()
Jednostavno najmjestiš nečujno uključeno.
To ti je jedna opcija, a ja mislim da imas i u postavkama zvuka to. Pise ti vjerovatno zvukovi upozorenja pa to iskljucis i onda probaj.
Zadar je najbolji, Zadar je slavan....!
moreš ga maknit isto ko i zvuk kamere, dakle izbriši ga iz one mape u kojoj su takvi zvukovi, neznam točno koja, možda /tpa/system/sounds
To su zastcene stvari, ne mozes to izbrisati. Rade probaj ovo sto ti ja kazem.
Zadar je najbolji, Zadar je slavan....!
možda jesu zaštićene na k800, na w800 more pomoću fara prominit šta god oće... zato san reka da je isto ko brisanje camera shutter sounda
ja ne mogu koristit far, iman k610i, al pouzdano znan da ti moreš...
imaš tu neke upute http://forums.se-nse.net/index.php?showtopic=3813
u biti samo vidi kako se točno zove ta datoteka i di se nalazi pa napravi neku praznu (1ms tišine ili tako nešto) i uploadaj je tu pomoću XS++![]()
Sa tim sam i ja imao problem. Obrisao notification.mid koji je zvuk delivery reporta pa mi se cuo neki totalno drugi i jos iritantniji zvuk. Pa sam napravio sa jednim MIDI editorom prazan .mid file (iako je prazan, velicina mu nije 0 byteova!) i uploadao ga pod imenom notification.mid.
Evo ti taj file i uploadaj ga na mob u FS\tpa\preset\system\sound. Mislim da ga ne moras renameat, jer ja nisam, niti sam brisao druge zvukove (osim one koji imaju u imenu rijec "camera") i nemam zvuk za primanje filea.
http://rapidshare.com/files/31637919/notification.mid
Kad Izbrises Sa Farom Notification.mid Onda Ti Se Pojavi Jos Gori Zvuk Od Toga Pa Ti Nema Koristi!
R.I.P Dimebag Darrell Lance Abbott 1966-2004
I was best SE modding freak on cafe.mobil until now.
Bye,bye SE modding......out of here -later.
ej thanks ja sam uploadao u mob notification.mid pa se opet cuo onaj glupi zvuk a sad vise nije.
e hvala vam ja vam javim jel valja...pozz
![]()
Jel ima jos neko retardirani bug u vezi ovog "praznog" notification.mid... slusam mp3eve, posaljem nekom sms, dodje mi report i mjuza se ugasi. I nema zvuka, ni walkman, ni kad browsam, ni filmovi, ni java igrice...![]()
![]()
I ne zeli proraditi dok ili ne ugasim/upalim mob ili dok mi netko ne posalje poruku. Vec mi je ovo zifce ispililo, da moram svaki put slat S na 0110 da mi dodje poruka da ponovo pocne svirat mjuza (na pretplati sam).
to se meni zna dogodit.
Bookmarks