skini my phone explorer prek neta,instaliraj, i imas pod poruke izaberi sta hoces i to je to...
Pomoć molim vas-probala sam malo guglat al neide mi pa ako netko zna-Imam SE k700i, na lapu imam bluetooth...inače mi za prebacivanje mjuze i slika ne treba nikakav software...no sad trebam prebacit poruke a to ne znam kako učinit...u mobu nema il bar ja ne vidim opciju šalji poruke bluetoothom...iz kompa (gledajući mob) mi se ne otvaraju poruke nego standarno-slike, video, etc. Dakle trebao bi mi program...ima SE pc siute...al on za file transfer traži usb kabel a ja ga naravno nemam jer mi nikad nije trebao...dakle hitno, kojim drugim programom bi mogla orebacit poruke u komp il nekim trećim načinom??? Hvala svima![]()
skini my phone explorer prek neta,instaliraj, i imas pod poruke izaberi sta hoces i to je to...
For the hoven lands...
ok thnx idem pa javim
Skinula, instalirala...al đubre neće da se spoji tj.nit ne nalazi mobitel-??!!
ne ne ovako skini sa ove stranice http://fma.sourceforge.net/index2.htm sa desne strane imas FMA 2.0 Stable ili FMA 2.1 Beta 4 installer naravno samo neznam tocno koji ce ti raditi, uglavnom to ti je program bas za SE mobitele koji ti cita od a-z o mobitelu, znaci mozes citat slat primat poruke, zvat preko tog programa stvarno mozes sve... ajd probaj sa time pa javinadam se da sam ti pomogao
program je malo bufovit spoji mob kabelom i sve al nemoj odmah klikunt na poruke neg na file pa kad ti otvori onda tek probaj na poruke
For the hoven lands...
jel taj program valja i za k550?
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
Skinula navedeno tj.onu ne-beta verziju...no i dalje se ne može konektirat s mobom...doduše priznajem nisam puno petljala dalje tražeć odgovor...al opet mislim malo mi ej to sve unbilivbl...kako fino nokia pc siute programi na samom otvaranju programa ti svaki put nude opciju konekcije kabelom, bluetoothom il Irda...a ovdje nigdi nothing...odnosno vjerujem da bi trebalo po postavkama kopkat...
očito je moj primarni problem što nemam kabel već se pokušavam bluetoothom spojit :-(
kad ideš spajat mob i laptop priko bluetootha, izaberi virtual serial port, i onda bi ti se tribala pojavit poruka da ti je mob spojen na neki COM port
onda u opcjama myphoneexplorera izaberi da ti se spaja na taj COM port i to bi tribalo bit to
ustvari, kad se prvi put spajaš mpe će ti sam nać odgovarajući COM port, ne moraš se brigat oko toga
Zadnji uredio imaticx : 17-05-2007 u 14:43
probam pa javim ;-)
gdje da skinem bluetooth program koji koristi K700i?
Bookmarks