Mozes kod nekog lokalnog tipa sto otkodirava mobitele. A ovo sto si rekao je preko DaVincia, sto ne mozemo ni mi iz Hrvatske
Moze li se pomocu kabela sto dodje sa K750i upucati softver od W800i i to besplatno? Vidio sam da ima neki online servis koji prodaje 10EUR soft za upucavanje novog firmware ali prvo ne bih platim a drugo i da hocu primaju uplate samo preko Paypal-a kome nemam pristup jer zivim u *ebenom *upku svijeta.
Living Engine for Xenocide and Ultimate Success
Mozes kod nekog lokalnog tipa sto otkodirava mobitele. A ovo sto si rekao je preko DaVincia, sto ne mozemo ni mi iz Hrvatske
iPhone 5s 16 GB
Mislio sam sam, znam da u servisu moze. A onda jos jedno podpitanje: kad se upuca soft od W800i moze li da se regularno upgraduje sa SE sajta ili ne?
Ne, ako budes pravio update preko SE updatea, vratiti ce ti se na originalni firmware
iPhone 5s 16 GB
mozes jer kada stavis soft od w800 onda ti komp prepoznaje mob kao w800 i nema vise nikakve veze sa k750
ja sam imao tak od w800 soft na d750 i sve mi je super radilo
dobijes sve od w800, cak i onaj meni kad palis mob tzv. flight mode
Vi vidite stvari i pitate zasto. Ja sanjam o stvarima kojih nije bilo i pitam zasto ne?
izbrisao sam ovo
Zadnji uredio tomasini : 21-02-2006 u 01:27
Jel se gubi garancija tako?
za tvoju informaciju Tomasini ja sam govorio za Davinci servis, ne kod ovih sto otkljucavaju telefone!!!. A posto vidim da ocito ne znas evo ti pa se malo nauci
SEUS will not work on a K750i flashed to a W800iIf you are flashing from K750i to W800i, the CDA doesn't matter. CDA is for upgrading via SEUS and you won't be able to use SEUS after conversion anywayili si procitaj malo na www.seuniverse.comThe CDA does not matter you cannot use SEUS with a K750 flashed with W800 firmware without SEUS reflashing it to a K750
Zadnji uredio imaticx : 20-02-2006 u 14:19
iPhone 5s 16 GB
Da gubi se garancijaIzvorno postao kresoml
![]()
iPhone 5s 16 GB
treba upucati i EEPROM i EROM i MCU u mobitel i sve radi kao podmazano.
radio sam ih nekoliko i nikad nikakvih problema....
po želji se može stavit i FS najnoviji koji god se želi...obično nebrandirani, mda netko traži i brandirani
Hvala momci na info![]()
Evo i to se napravilo! Znaci falshirali smo mob i stavili mu sve potrebno da postane w800 i sve je ok samo sto se sad pjesme slabije cuju a ima ovaj R1AA008 fw ...... al sve u svemu je proteklo ok i sve radi
![]()
tema prebacena u vec postojeci thread
iPhone 5s 16 GB
mozes jer kada stavis soft od w800 onda ti komp prepoznaje mob kao w800 i nema vise nikakve veze sa k750
ja sam imao tak od w800 soft na d750 i sve mi je super radilo
dobijes sve od w800, cak i onaj meni kad palis mob tzv. flight mode
jel dobijes bolje slike ak prebacis soft od w800 ?
ne
sve tri kamere su iste i nemaju veze sa softom
Vi vidite stvari i pitate zasto. Ja sanjam o stvarima kojih nije bilo i pitam zasto ne?
njofra, kolko si platio stavljanje novog softvera?? Jesi to napravio u servisu, ili kod nekog "na crno"? Zanima me jer bi kupio d750 i stavio soft od k750i...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Evo malo se vracam na staru temu...Izvorno postao Ićo
Zvao sam danas electromagic da mi stave softver od w800 na D750 i zenska mi veli da to oni vise ne rade!![]()
Zovem servis za otkodiravanje i covjek mi kaze da to normalno rade i da je cijena 80 kn, po drugim servisima cijena varira od 100 - 200 kn.
Danas mi ga je flashao i sve normalno radi...
Koliko ja znam, u Elektromagicu nikad ni nisu stavljali soft od drugog moba (da na d750 stave soft od k750/w800 ili na k750 soft od W800 i druge kombinacije), već su samo stvljali noviju verziju softa za određeni mob...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Prije par mjeseci je meni ta ista zenska a i jedan pajdo koji tamo rade rekli da stavljaju ali se gubi garancija, patko je tu sada lud, mi ili oni???!!![]()
ma znas u cem je fora i zasto ne stavljaju...Izvorno postao wildbabe
zato sto su se ljudi poslje dosli zalit da im nesto ne radi.. (nemam veze sa softwerom..recimo pokvari se jojstik ili slicno) a stavljanjem tog softa se gubi garancija i onda tu nastaje problem jer su oni masno platitli stavljanje softa w800 i to radili u ovlasenom servisu i onda sad kad se nesto pokvarilo oni nemaju garnaciju premda je sve bilo u ovlastenom servisu,,i zato ovi u ovlastenom to vise ne rade jer ne zele takve scene..
najvjerovatnije, da si ne pohebu dignitet![]()
najbolje školjke su srednjoškoljke
http://pics.livejournal.com/blblblblx/pic/000r554e
...evo da otvorim malo staru temu, ja di imam garanciju su mi rekli da bez beda bu stavili od w800 soft i da traje 45min, čak sam ih pitao za slušalice jer mi je jedan prestala radit, da dođem i da će pogledat, full ok
sad me zanima kad se stavi soft, jer se onda poboljša zvuk na mobu i koje su još prednosti? hvala!![]()
...manje je više...
naravno da se poboljša zvuk jer je onda walkman a ne običan player,dobiješ neke mogućnosti na playeru koje nisi imo na običnom k750i.
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
Bookmarks