sjećam se da sam jedno vrijeme igrao virtualnu burzu, to mi je ono, jedno vrijeme bila ok igrica, kasnije sam to zapustio jer mi se jednostavno nije dalo igrati..
vidim da je sad travian popularan jako
jel zna neko online igre na hrvatskom kao što su popomundo i bitefight, gladiatus, battleknight?
hvala unaprijed!
sjećam se da sam jedno vrijeme igrao virtualnu burzu, to mi je ono, jedno vrijeme bila ok igrica, kasnije sam to zapustio jer mi se jednostavno nije dalo igrati..
vidim da je sad travian popularan jako
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
Ja sam igrao travan, ali mi je brzo dosadilo.
Sad igram cod2![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
ima neko još kakvih prijedloga???![]()
ogame, ikariam, runescape, darkpirates
travian, ogame, ikariam...
jedino šta valja je TRAVIAN!!!
moj ćaća mi je sljaka, ako mi ne vjerujete pitajte ga :D
TRavian je odlican ali dugo traje. Bas kad sam poceo da gazdujem igra je zavrsila i sad mi se neda ponovo poceti. Kad mi je dosadno odem na Besplatne igre 123 igrice pa ubijem sat vremena online.
Najduže što sam od svega igrao je bio DarkPirates... i na .ba i na .com... Sada samo rasturam BiteFight...
browser igre su super, ali za njih treba dosta vremena a kada želim na brzinu da provedem vrijeme onda igram flash igre, jer su dosta jednostavnije.
Ima li neka stranica koja objavljuje kada izlaze nove browser igre i njihovi serveri? Jer htio bih neku početi igrati čim izađe tako da mogu biti među prvima na ljestvici, ne ovako 300ti od 3000 (aj to je čak i dobro) ili 1500ti od 10k...
ja sam igrao ogame, al sad kad hocu nekaj igrat odem na www.igre123igrice.info i tamo igram igre do mile volje... ima svacega, od onoga za bebe, barbie igre, za odrasle hehe
ljudi igrajte eRepublik... ima malo ispod 11 k igraca iz hrvatske... ima ratova, firmi, politike, mozesh otovrit novine i kaj je najbitnije igra ne iziskuje nikakvo novcano ulaganje da bi mogli pratit ritam ostalih igraca... i sve u svemu igra u kojoj je svaki novi igrac bitan, jer nas malo malo napadaju eSrbi, eMađari a proshle nedelje cak su se i eSlovenci prikljucili u napad lol, al smo se uspjeli obranit od svih uz pomoc saveznika
malo je pocetak zeznut al je ekipa vrijedna i napravili su ziljon tutova za nove igrace, ovo je jedan od kvalitetnijih: http://www.erepublik.com/en/article/...-1-954150/1/20
regajte se na http://www.erepublik.com/en/ i naselite u Slavoniju, SZ Hrvatsku, centralnu Hrvatsku ili južnu Dalmaciju jer tamo imamo Q5 bolnice koje ce vam trebat kad dodete do lvl 6 i dbudete spremni za ratovanje...
igra mozete igrat od 5 minuta do nekoliko sati dnevno, uglavnom sve bitno se rjeshi za 5 minuta...
uostalom sve vam ostalo pishe u tutorijalu![]()
Bookmarks