1983.
Scarface.
Al Pacino.
Sjecate se?
A sada igra.
U ulozi ste Tonya Montane. Igra je vrlo slicna grand theft autu, koncept igranja je gotovo preslikan. Grad je dosta velik (manji nego u zadnjem gta), auti, gliseri, jahte, slobodno lutanje gradom a sve to krasi lijepa grafika, dosta bolja od gta. Igru popunjavaju sekvence iz filma, a tu je i dobar izbor muzike iz '70, '80. To sve cini igru jos malo igrivijom.
Sto se tice misija, ja nisam puno igrao, samo pocetak, koji krece tako da morate pobjec iz jedne kuce pritom ubijajuci protivnike koji vam dolaze. Sve bi bilo ok da tih protivnika ima neki realan broj. No oni se mnoze ko mravi...Misije su navodno jadne i dosadne.
Posto nemam namjeru prolazit misije, skinuo sam 100% saved game, da mogu odma uzivat u svim blagodatima.
Zabavna je voznjica gradom u svojim razlicitim nabrijanim autima (koje ti doveze sofer kad ga nazoves) ili ko u gta kradja nekog vozila.
Iako je igra 100% zavrsena, jos uvijek imate neke misije tako da nebude dosadno.
Muce me jedino kontrole koje neznam kako namjestit po zelji. Npr. kretanje lika je ok, wasd + mis, ali kad vozite autom isto morate koristit wasd, umjesto strelica. Gamepadom je lakse, zato preporucam nabavite gamepad. (Naravno ovo vrjedi za pc igru).
Moja ocjena: 6.5/10
![]()
![]()
![]()

Odgovori uz citat
Bookmarks