Ovako, imam mogućnost mijenjati Sony Ericsson K800, star tjedan dana, račun i garancija, full oprema, kao nov za Nokiu 8800, stara 10 mjeseci, kao nova, futija i full oprema, bez garancije...zamjena bi bila bez doplata...da li mijenjati?
Ovako, imam mogućnost mijenjati Sony Ericsson K800, star tjedan dana, račun i garancija, full oprema, kao nov za Nokiu 8800, stara 10 mjeseci, kao nova, futija i full oprema, bez garancije...zamjena bi bila bez doplata...da li mijenjati?
Osobno ne bih mijenjao iako sam Nokia fan. 8800 ne nudi ništa novo, osim fancy izgleda bogatog packama prstiju.
K800i je mašina.
Nešto mi govori da ćeš ti ipak zamijeniti to.Ako ćeš je držati do mjesec dana, zamijeni.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Gle, neka mašina mi ne treba, jer imam i dobar fotić i dobar mp3 player i još jedan mobitel, tak da mi je uglavnom bitan dizajn i kvaliteta...sad jedino ne znam kak dura flat kabel na 8800, al znam da Nokia ima kvalitetne flat kabelove, odnosno ne čujem da baš rikavaju...
Zadnji uredio .El Nino. : 22-05-2007 u 01:35
...ako ti je do pokazivanja i zamjene - nema odugovlačenja - mjenjaj...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Da se ja nadjem u takvoj sitvaciji ja nebi mjenjo ni pod koju cijenu.![]()
Sumnjivo je to kad nektko mijenja tako skup mobitel za jeftiniji novi
Pa nije bas da je jeftin.. A i nokia je nekome vec dosadila nakon 10 mjeseci.. (btw zar nisi vec imao 8800? Ti najbolje znas kako ti je sjela...)
ja bih mijenjao.8800 punoo vise vrijedi kod prodaje.
samo iz tog razloga bih mijenjao.
Nije bas pretjerano cijenjen 8800, evo vidim najvise traze za njega 460 eura
k800 vrijedi 200EUR.mislim da se trade isplati.
Mjenjaj, po meni super ponuda jer onda možeš 8800 prodati za dosta novaca, recimo ja prije sam je kupio za 300 koristio 2 tjedna i nekom specijalcu prodo za 500 eura
ja bi sigurno mjenjao, pa prodao, u velikom plusu si, i s tom lovom kupiš si super mobitel![]()
mjenjaj jer k800 puuno manje vrijedi i cak i od stare 8800.
Ja bih mijenjao,ali bi si ostavio 8800 ako je u super stanju. Šta ću kad patim na aluminij,titan i takve stvari![]()
pa normalno da se isplati, pa imas 500kn zarade
Ipak nisam mijenjao, jer sam se našao s likom i frajer je neki građevinac i ispod onog stakla oko ekrana ima dosta prašine...osim toga, pošto mob nema garanciju, pitaj Boga koliko je star (možda je više od 10mj. kako on kaže), tako da sa odustao...nije meni do zarade i ako kupujem već takav mobitel, onda želim da bude kao nov, a ne neka frnja...
![]()
Po mom nahođenju, mudro si postupio. Nije je tip bezveze nudio u omjeru 1:1, morala je biti neka kvaka (osobno sam mislio da joj je kućište izgrebano ili ulupljeno).
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks