eto slika..., a sad mozete gadit sve americko![]()
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?s=&threadid=3339
eto slika..., a sad mozete gadit sve americko![]()
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?s=&threadid=3339
...slika ko slika,nije loše,al dosta je mutno...jesi možda drhtao dok si slikao...vidjet ćemo kad postaviš više kakve će bit ostale...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
hm moze bit jer sam se nagao kroz balkon...
kad mi dode racun u prvom onda cu aktivirat mini surf pa cu dignit sve slike na net, a mozda nabavim kabel prije ali nevirujem
probaj napraviti neke slike u kojima ce mob biti potpuno miran, jedino se tako moze vidjeti kvaliteta
ali onda to i nije bas realno, jelda
ali napravit cemo i to
a kak je natjeraš da slika 640x480? meni slika samo neke buhice...![]()
![]()
Wanna be me, you can't you faggot, you bitch
You coward, you clown, you just wanna be down
So you - wanna be me, you bitch, you phony
You clone me, you wanna be son, I'm the one and only
But you - wanna be me, you suckers, you weak
You flunkies, you fake, you couldn't come close on my worst day
Camera - MENU - Pictures Setup - Resolution - 640x480 ili HIGH!!!
Kad se koristi Zoom - rezolucija pada bez obzira na podesavanje (2x zoom = 320x240, 4x zoom = 160x120)
meni osobno v300 sux ... a neznam zasto bi uopce slikao sa tom rezolucijom dobra ti je i najniza koju ekran podrzavaPoslao: slafko
a kak je natjeraš da slika 640x480? meni slika samo neke buhice...![]()
![]()
chevapi for men
heh, malo sam tupav bio kad to nisam našel. :bonk:Poslao: dcepek
Camera - MENU - Pictures Setup - Resolution - 640x480 ili HIGH!!!
Kad se koristi Zoom - rezolucija pada bez obzira na podesavanje (2x zoom = 320x240, 4x zoom = 160x120)
jedina stvar kaj mi fali na v300 je bluetooth. i zato čekiram v600, ali si kontam da mi se ne isplati mjenjati mobitel samo zbog toga. nije mi toliko važno ipak.Poslao: kappa
meni osobno v300 sux ... a neznam zasto bi uopce slikao sa tom rezolucijom dobra ti je i najniza koju ekran podrzava
sad sam naišao na jedan problem, ali to će biti zasebni topic.![]()
Wanna be me, you can't you faggot, you bitch
You coward, you clown, you just wanna be down
So you - wanna be me, you bitch, you phony
You clone me, you wanna be son, I'm the one and only
But you - wanna be me, you suckers, you weak
You flunkies, you fake, you couldn't come close on my worst day
Meni osobno se kamera, odnosno slike koje snimi, cini OK!! Vazno je ne zaboraviti namjenu - MMS i tome sl.
Odnosno, glavna namjena je da dragi nam operateri zarade jos koju kunu, pa da si podijele jos bolje place i uz to se dobro nasmiju hrpi bedaka!!!
Osobno me puno vise smeta smjestaj kamere, jer je stalno pipam prstima, a i moram paziti da prstima ne pokrijem dio slike. A nema niti poklopca!!
Ali, o tome u drugom topicu, slike su stvarno OK, narociti po suncanom danu i vani!!! Barem meni
Bookmarks