Original oko 350 kn... Fake (što ne preporučujem jer sumnjam da je toliko bogat ak kužiš kaj mislim) manje od 100 vjerujem...
Ovako: frend mi ima novi K800 i dok je vozio motor(mob je bio u sicu) mobu se razbila maska. Sad mene zanima koliko dođe nova maska za K800? po mogučnosti crna?
Zadnji uredio THE NO : 26-04-2007 u 15:44
Original oko 350 kn... Fake (što ne preporučujem jer sumnjam da je toliko bogat ak kužiš kaj mislim) manje od 100 vjerujem...
Postoji li još koji shop osim Elektromagica gdje se može kupiti maska za K800?
Zvao sam 4 puta 2 različita broja i nitko se nije javio.
gdje se u hr, moze kupiti cover za k800 sivi ili smedji???po mogucnosti nek je u splitu????
mislis na masku???????
i ja tražim sebi ali bijelu, nakon 12 mjeseci druženja s crnim k800i hoću promjenu barem dok ne izađe k850 ili N95 malo ne pojeftini..........
imao sam c25, c35, m35, c45, c55, m55, ST55 i s65 a sada imam SX1 1GB i SE K800i 1GB
testirao sam (manje od mjesec dana) EF81, SXG75, M65..........
igrao se s EF91 (dva tjedna) i N95 (par dana)..................
Meni se ekran ogrebo. Tako da i mene isto zanima.
Zadar je najbolji, Zadar je slavan....!
Crnih ima u crazy shopu za 130kn. Ja sam nedavno mijenjao na jednom. Oni ih prodaju pod original. Ne bih ulazio u to jel jesu ili nisu ali sama maska nije uopce losa i izgledom i osjecajem djeluje da je original. Problem je to sto dolazi bez svih onih zastitnih spuzvica oko kamere i ekrana i bez onog metalnog komada kod prednje kamere tako da se to sve mora raskopati i onda premjestiti sa stare maske na novu. Takodjer, uz masku ne dolazi tipkovnica niti one tipke gore tako da ako vam je to izlizano takvo ce i ostati.
Onda ce ti mobitel biti tezak 2 kg.![]()
iovako je tezak i glomazan![]()
R.I.P Dimebag Darrell Lance Abbott 1966-2004
I was best SE modding freak on cafe.mobil until now.
Bye,bye SE modding......out of here -later.
U usporedbi sa nekima je lagan i mali kao perce.
a sad,da se to pretrpit.
R.I.P Dimebag Darrell Lance Abbott 1966-2004
I was best SE modding freak on cafe.mobil until now.
Bye,bye SE modding......out of here -later.
Hej narode....
Zanima me kako da skinem staru masku??? Može pomoć??
![]()
https://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=34816
Mogao si prvo potraziti...
Bookmarks