Bok
Evo imam par pitanja pa sam dosao ovdje na vas forum. Imam Nokiu 6630.
1.Htio bih upgrejdati firmware,ili software,kako god vi to zovete. Imam obican usb kabel koji dodje sa nokiom. Zao mi je sto vas gnjavim za linkove, i kako se to napravi jer bas i nemam vremena sad cijeli forum pretrazivat,a ima jako puno threadova. kad sam otipko *#0000# kaze mi da imam verziju: V 2.39.15 11-11-04 RM-1
Mobitel vec imam 2.5 godine, pa je vjerojatno to jako staro. Htio bih ga upgrejdati pa mi molim vas recite kako.
2. Isto tako,prijatelj mi je rekao da se sa symbian softwareom mogu kontrolirati i neki drugi uredaji,poput TV-a. dali je to moguce i ako da kako?
3. Buduci da memoriju telefona nisam formatiro odkad imam mobitel ostalo mi je jako malo memorije na samoj memoriji telefona. Sve nekolko stotina kb-a. Na memoriji telefona imam samo kontakte(cca 90) i oko 200 poruka. Iso sam u installer/upravitelj i tamo nije bilo skoro niceg. cak i kad odem na pojedinosti memorije telefona, kaze da je iskoristeno 7-9 MB a kad odem malo dolje, sveukupno bude oko 1-2 MB zauzeto,ako znate na sto mislim. Koda je memorija zauzeta nepostojecim datotekama,mozda nekakvo "smece" ili cache. Dali je to moguce nekako maknuti ili je formatiranje kartice jedina mogucnost. I ako je,koja je najbolja solucija za napraviti to.
4. Vec dugo pokusavam naci neku postenu masku u Zagrebu,ali mi to ne polazi za rukom,tj. neznam di naci. U biti, vidio sam ih samo tamo u draskovicevoj ulici, neki mobile shop,ali rijetko kad imaju nesto sto bi me privuklo na kupnju. Zelim masku, za cca 100kn, original mi je preskup ali ipak ne zelim najjeftinije kinesko smece. Pa da bar pise gore iznad displaya NOKIA. Di je najbolje mjesto za kupiti nokia maske u zagrebu?
Zao mi je sto sam ovako puno napisao, i vjerojatno vam se nece dat citat,ali oni koji jesu unaprijed hvala i nadam se pomoci.

Odgovori uz citat
Bookmarks