Jesi ispravno podesio ASIC i BOX?
6610i
ASIC= ASIC 2
BOX=ASIC 6 (32821)
Iako mislim da si ispucao sve pokušaje zbog poruke koju ti ispiše.. Možeš ga otključati preko boxa, kod unlockera ili sl.
Ej... Nabavio sam nokiu 6610i ali zakljucanu na T-Mobile, probao sam otkljucat onim kodom jer sam vec nekim frendovima otkljucavao, al ne taj model...uostalom, kad napisem ovaj kod #pw+954 032 674 177 726+7# (trebao bi raditi!) meni mob. izbaci poruku " Ne mogu skinuti ogranicenje " : Sta da radim ?? Ima mozda netko neki software, pa sa mogu preko kabla otkljucat ???
Jesi ispravno podesio ASIC i BOX?
6610i
ASIC= ASIC 2
BOX=ASIC 6 (32821)
Iako mislim da si ispucao sve pokušaje zbog poruke koju ti ispiše.. Možeš ga otključati preko boxa, kod unlockera ili sl.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
jesi taj kod dobio onim 'kalkulatorom' koji ga izbacuje na osnovu upisanog imei-a?
to sto je bio dobar za druge modele nema veze, bitno da napravis taj postupak za svaki mob tj. imei kod posebno
ak je ovo sve ok mozda ga je netko uyebao prije tebe, kad fulas mislim 5 puta onda vise nece na kalkulator
box only.. preso si pokusaje.
ja imam istu takvu kupljenu u t-comu, staru 3 god, zaključanu i ja sam probao 4 puta sa kodom i nije išlo... dal se mob zaključa nakon peti put? jel se može uopće sa njim koristiti poslije petog krivog pokušaja?
Bookmarks