Dakle, temu su vrli moderatori zatvorili, pa ćemo ju komentirati na ovaj način.
Kao prvo, Chataonica je, moglo bi se reći, mjesto gdje ljudi chataju. Ako mi netko ne pokaže "Pravilnik o dozvoljenim temama u chatu" onda tvrdim da se smije pričat o bilo čemu. Otprilike isto bi bilo kako da sjedneš na kaficu, ali cijelo vrijeme kraj tebe stoji neki uberkonobar i govori ti "nemreš pričat o nogometu u gotovini u ovom bircu".
Dalje, nemaš pravo određivati koje su teme glupe. Nisi ni najpametniji na svijetu, niti najiskusniji. Ako misliš da su tme o cipelama glupe, odi se upucaj u nogu i odjednom će ti biti jako zanimljive.
Chataonica je otvorena da bi ljudi mogli pričati o bilo čemu, a da pritom ne moraju slušati "OFTOPIK!!1" ili "NEOZBILJNI STE!!1" ili "OVDJE SE PRIČA O SAR RATINGU!!1" i zadnje što treba su moderatori. Ako se neko ponaša, onda ga fino prijaviš moderatoru i gotovo.
Moderatori nisu policija, niti chataonica ima zakone koje treba poštivati, osim zakona pristojnosti i dobrih odnosa, za koje znamo da se uglavnom poštuju.
Nitko od vas nema pravo meni zabraniti da ja pričam o nečemu samo zato jer je to njemu "glupo". Ispravit ću se, nitko od vas nema meni pravo zabraniti da pričam o bilo čemu. Ako netko misli da je to smisao foruma, onda ćemo mu nabaviti broj Doktora Šunke.
Pustite chataonicu na miru i budite moderatori, a ne nacisti.
ktnx

) samo da budu pristojni, bez prostačenja, vrijeđanja i yadayadayada, već se zna kaj ne bi bilo u redu promovirat tu.

Bookmarks