Ovi zvučnici ti inače imaju jako loš niskotonac, zapravo nemože se nazvati niskotoncem..
A zvučna će ti biti dobra bilo koja, samo uzmi neku poznatiju da se ne zezaš previše sa driverima i sl. softverskim problemima..
evo to što piše ni zvučnici ni grafa netreba bit neka zvjer (odnodsi se na creative zvjeri od 1000 kn.....) nego nešto što će radit svoj posa jer preglasno nikad neću moć slušat (obiteljska kuća)
znači cjena obojega do nekih 600 kn
ja sam nabasao na
Logitech Speakers S500 5.1 set black OEM /970187-0914 330
i
Zvučna kartica TRUST 514DX/SC-5250 SoundExp. digital 5.1, SPDIF IN/OUT (12950) 180
Zadnji uredio OuttaControl : 08-05-2007 u 22:33
Ovi zvučnici ti inače imaju jako loš niskotonac, zapravo nemože se nazvati niskotoncem..
A zvučna će ti biti dobra bilo koja, samo uzmi neku poznatiju da se ne zezaš previše sa driverima i sl. softverskim problemima..
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ono sto ja namjeravam kupiti jesu zvucnici Logitech Speakers Z-5500 THX Digital retail, 5.1 - za 2.500 kn (cijena im je bila 4.000 Kn)!
Imam SB Audigy2 ZS koju sam platio 100 Eura.
I sad bi ti rekao onu poznatu:
"KOL'KO PARA TOL'KO MUZIKE" !
A zivim u zgradi ...
"Komsije ce da me biju zbog preglasnog rokenrola!" HAHAHA!
drago mi je za te ali jadni tvoji susedi
ali rekao sam da me nezanimaju te zvjerinisam puka davat 2500 za zvučnike radije ću uzet liniju dobru a ovaj bas jel baš toliko loš jel lošiji od zvučnika za 30 kn![]()
ja sve jedno ne namjeravam preglasno slušat samo volim dobro okruženje a ako bas ma radi kao naprimjer msi 2.1 sistem od 150kn bit ću jako happy
a trust je barem meni poznata marka
Zadnji uredio OuttaControl : 09-05-2007 u 23:38
Hello bi li ko god pomogao nego sad se mislim
Zvučna kartica CREATIVE LABS AUDIGY SE, bulk
i ovo prvotno navedene
a zvučnici navedei ili
Zvučnici CREATIVE LABS, SBS 580 5.1 (Subwoofer + 5 satellites)
ili
Altec Lansing 151i zvučnici, 5.1 set
ili
LABTEC Arena 685 5.1 set , Max-X subwoofer / 970128-0914
Svaka zvučna će ti bit bolja od one integrirane (rijetki su slučajevi gdje je suprotno). I ja gledam dal bi uzeo neku jeftinu zvučnu samo da mogu normalno koristiti 5.1 i mikrofon. Uzeo bi recimo Creative Live! 5.1...
A zvučnici.. jebaga, svirat će kolko mogu, neznam kakvi su ovi 5.1 ali sam čuo iste te u 2.1 konfiguraciji.. Niskotonci su nula.. Ako voliš narodnjake uzimaj, ako ne![]()
Mogu ti od srca preporučiti 2 seta:
Creative T5900 (ako ih uspiješ naći)
ili
Logitech Z640 (isto ako ih nađeš)
Od ova dva, meni je draži Creative jer ima visokotonce i mali žičani remote control. Zvučna koju si sad dodao je sasvim ok.
puno su mi skupi creative neman toliko lovuše ali sve mi se čini da bi mogao Logitech Speakers S500 ili Zvučnici CREATIVE LABS, SBS 580
iako ja mislim da bi mogli creative SBS 580 past
evo i anketa....
ja ću samo glasat za sve jer mi se neda stalno ulazit posebno u rezultate
Zadnji uredio OuttaControl : 15-05-2007 u 22:34
Bookmarks