postoji li način da iskopiram imenik s se d750 na mda vario?
osim onoga da kopiram na sim i to... jer nestane mi sve na nju, a neda mi se rucno...
postoji li način da iskopiram imenik s se d750 na mda vario?
osim onoga da kopiram na sim i to... jer nestane mi sve na nju, a neda mi se rucno...
prvo na comp u outlook, pa na vario. mislim da neće direktno BTom jer nisu kompatibilni.
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
a kako sa d750 u outlook?
a..
uspio sam pomocu bt... nisam uopce znao da ima send all, sad sam tek vidio..
ne znam da li dotični uređaji imaju opciju export csv-a, ali opčenito prebacivanje imenika osim na sim se može riješiti slanjem kontakata putem bluetooth-a, ili exportiranjem kontakata u csv ili txt file preko phone managera, i importanje u drugi, jer su standardi čitanja isti (oblik zapisa se razdvaja ";"). no ovim exportanjem i importanjem zbog različitih proizvođača može, a i ne mora doći do "miješanja" kontakata, tj. da se stvari malo pomute. treba probati, ništa nećeš izgubit, ako krene po zlu, i rezultati na mda budu "nečitljivi", jednostavno sve pobriši. moj prijedlog bio bi prijenos preko bt-a, možda najjednostavniji i najlakši način.
uf.. ipak neide, kratko je trajala radost
mogu slat jedan po jedan kontakt, ali kad sam stavio send all, poslao je, i na kraju je mda javio da mu je to nepoznat format...
SE sinhronizacijom preko kabela koji si dobio s d750 u outlook, pa onda kad sinhroniziraš vario odaberi opciju da ti sa compa piše na mob, a ne obrnuto. ako imaš kakav drugi SE, pošalji na njega (kao backup) da ti se slučajno sve ne očisti, ako budeš krivo postavio stvari.
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
Bookmarks