Da li mi možete preporučiti neki dobar program za izradu muzike.
Da li mi možete preporučiti neki dobar program za izradu muzike.
f10
izradu il editiranje?
bas izradu
f10
uhvati gitaru i sviraj![]()
E-Jay, ima ih jos ali se nemogu sjetit imena!
za koju vrst glazbe,imaš najbolji ti je fruity loops![]()
![]()
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
FL bi ti i ja preporučio. Davno sam radio s njime i stvarno jak. Ima još programa... ali mislim da ce ti taj bit OK
FL ja preporučam. Sa bendom u kojem sviram ja ga koristim i zadovoljan sam njime
pa metal ili rock
f10
Fruity loops studio je svakako najjaci jer ima moćan sekvencer i effekte... Ponajprije za techno, house i slicno ali moze posluzit i za rock (pogotovo ako mislis snimati svoj zvuk-gitara, a bubanj i nije vazan jer imas vec odlicne snimke)
E a jeli ima netko neki crack za fruity loops (bilokoja verzija nije vazno. bolje da je novija)
Zadnji uredio zerobravo : 04-05-2007 u 22:50
ima jos reason i cube, ali koliko sam cuo oni su vrlo tesko za skontat ako en znas osnove, mada ne znam ni ja koje bi to osnove trebale bit.
Siemens c35i>Nokia 5210>Siemens MC60>Samsung E300>SE F500>SE K750i>SE Z530i>MDA VARIO>SE K800i> SE W900i>SE K550i>SE K770i>MDA VARIO again...
a ima li neki koji je bas određen za metal ili rock (bilo koje vrste)
f10
ima ti i madtracker ali i on je više za tehno
a za rok ćeš teško nešto postić elektroinkom bit roka je da se sam svira(ono bubnjevi i gitara) a kompjutorom ćeš jako teško postić nešto tako dobro ali metal već ima više elekronike
FL Studio ti je najbolji program.
...e za to što tebi treba pogledaj malo:
STEINBERG VIRTUAL GUITARIST
Što se tiče rada s seimplovima mislim da biš mogao probat s: Cubase SX, Sonar, Music Maker...
Mislim što ti želiš radit tipo roka metala da ti FL i Reason neće bit previše za tvoje potrebe. Mada sam ja davno radio s FL i bio super zadovoljan, jest da sam produciro (za svoj gušt) ele. glazbu. Imaš dosta programa svaki odgovara za određeni tip glazbe, mislim da bi tebi odgovarali oni di radiš sa saimplovima, one koje sam ti gore naveo, snimiš si zvuk ubacis u program i ostalo je sve tvoja nadarenost. Kupi si strani časopis Coputer Music nači ćeš i u njemu dosta toga, imaš ga kod nas na kiosku za kupit.
a znate li možda neki program da se može svirati elektičana gitara?
f10
Evo link za jedan besplatni program za produkciju muzike:
http://www.renoise.com/download/
i na njemu sam davno radio, uglavnom sam ga koristzio za Speedcore i Noiscore za što mi je bio jako pogodan. Mislim da bi mogo nekima pomoč pošto se može preko tastasture unosit note odnosno nešto kao virtualna klavijatura. Nabeve se seimplove i udaraš...
Bookmarks