Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 2 od 2

Hybrid View

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2007
    Mobitel
    Samsung Galaxy S II ; X2
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    8.337
    Nivo
    21
    Bodovi: 8.337, Nivo: 21
    Bodovi: 8.337, Nivo: 21
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Benq Joybook A52

Notebook BENQ Joybook A52, Intel Core Duo T2250 (1.73Ghz), TFT 15.4" , 1024 MB, DVD±RW, HDD 100 GB, ATI Radeon Xpress 200M, bežična mreža, LAN,modem, Linux (S701) , HGSpot 4999 kn.

Zanima me mišljenje o ovome prijenosniku, da li vrijedi para?
    Isto tako, zanima me općenito da li netko ima ikakva iskustav sa Benq prijenosnicima. Da su kvalitetni, u kojem su rangu (Forcebook ili HP :-) ) i sl.

Thanx,
    Kolibrius

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Aug 2005
    Bodovi
    48.501
    Nivo
    53
    Bodovi: 48.501, Nivo: 53
    Bodovi: 48.501, Nivo: 53
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evo ovdje sam malo opisao prijenosnike do 5000 kn, al što se tiće dotičnog uređaja, po specifikacijama se odlikuje od ostalih u istom cjenovnom rangu, a ono najbitnije pitanje, iskustva sa benq prijenosnicima je najveci problem u svemu. odlicne karakteristike za malu cijenu daju odredjenu dozu zabrinutosti, pogotovo jer nije nesto zastupljen na trzistu. HP, IBM i njima slični su već opravdali svoj status kvalitetnih/povoljnih/provjerenih prijenosnika, ali posto je benq skoro pa novi na trzistu, mora nekako biti opreka konkurenciji da bi izasao na kraj s njima. to je napravio upravo na nacin da je ponudio oblik best buy - ulozeno/dobiveno. e sad ja to gledam s neke druge strane od ostalih da se pribojavaju kupovati jos nepoznate modele, tako sam i ja kupio 2 benq siemens mobitela dok su jos blao receno bila potpuna nepoznanica na trzistu. e sad to sto je BS propao, meni nista ne znaci, jer mobiteli i dalje rade, garancija i rezervni dijelovi su i dalje osigurani iducih 6 godina, a to mi je sasvim dovoljno jer cu sigurno u tom roku promijeniti uređaj. tako i sa laptopom; on ima garanciju, ako se nešto pokvari, bitno je da je servisna mreža u hrvatskoj pouzdana, a sve ostalo je manji problem. tako da mislim da benq prijenosnik i u ovom slučaju opravdava najbolje uloženo-dobiveno, za razliku od recimo sony prijenosnika, koji su istotako nešto manje zastupljeni na tržištu, ali nije ni čudo jer ono što sony u prijenosnicima pruža je više ekstetika nego funkcionalnost i kvaliteta.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Benq Joybook P52EG
    By strikoo in forum Prijenosnici, tableti, hibridi
    Odgovora: 9
    Posljednji post: 13-02-2007, 22:45
  2. Sony W40 ili Benq X600
    By gobe in forum Digitalni Fotoaparati - Novosti # Usporedbe # Savjeti
    Odgovora: 0
    Posljednji post: 20-09-2006, 10:49
  3. Benq Joybook A33E-512
    By daspei in forum Prijenosnici, tableti, hibridi